Här är adventskalender med experiment som utvecklar ditt barns kreativitet

adventskalender med experiment för barn 2022

Letar du efter en adventskalender som är fullproppad med kunskap istället för godis och socker? Då är Forskarfabrikens adventskalender något för dig. Succén har redan sålts i över 11.000 exemplar och genomgående fått utmärkta recensioner. Här är en adventskalender med experiment för barn!

Forskarfabrikens adventskalender är för barn i åldrarna 6-12 år. Här hittar du 24 luckor fullproppad med spännande och färdiginslagna överraskningar. Dessa är speciellt utvecklade för att väcka barns nyfikenhet. Det i form av magiska upplevelser, engagerande experiment och förbluffande upptäckter för hela familjen.

Adventskalender med experiment för barn

adventskalender med experiment för barn

Varje påse är märkt med siffror och innehåller en kort förklaring av dagens aktivitet eller experiment. Du hittar bland annat en massa kökskemi och experiment, med en pedagogisk förklaring till varje aktivitet. Om du letar efter en adventskalender med experiment som är utvecklad för att väcka barns nyfikenhet är Forskarfabrikens adventskalender den perfekta julkalendern!

Perfekt alternativ till att sitta framför skärmen

adventskalender med kreativt innehåll 2023

I dagens samhälle är det många föräldrar som vill hitta aktiviteter som minskar på skärmtiden för barnen. Med Forskarfabrikens adventskalender får barnen alternativ till digital underhållning med praktiska aktiviteter. När du utforskar saker tillsammans med barnen, så utvecklar det barnets sociala förmåga samtidigt som det främjar kreativt och vetenskapligt tänkande på ett roligt sätt.

Varje paket i adventskalendern är märkta med dagar och de innehåller även en kort förklaring av föremålen eller experimenten du hittar i luckorna.  Vad är det egentligen som gör miraskopet lurar ögat? Hur kan krokodilen växa och bli så stor?

I årets adventskalender med experiment hittar ni mycket nytt innehåll, som frusna kristaller, gör ett eget solsystem och magiska talkort. Under 24 dagar kommer ni bland annat att ha byggt en egen fjäril, forskat på blixtkristaller, gjort 3D-pepparkakor och många andra spännande experiment.

Luckorna i kalendern är av hög kvalitet och speciellt utvalda för att väcka nyfikenhet hos barn. Om både du och dina barn vill ha en händelserik, spännande och lärorik nedräkning till julafton är detta den perfekta adventskalendern!

Läs mer: Adventskalender för kreativa 2023

More from Benny Sjölind
OLW rivstartar det nya året med att lansera tre nyheter
Väntan är över – nu lanseras årets första snacksnyheter från OLW. Vilken...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *