Den ultimata adventskalendern för kreativa 2022 har släppts!

adventskalender för kreativa 2022

Nu är den äntligen här årets julkalender för kreativa. Pen Stores Julkalender 2022 är precis som tidigare år fylld med kreativitet i form av konstnärsmaterial, pennor och tillbehör.

I de 24 luckorna hittar du allt från markers, fineliners, färg och pennor till block och tillbehör. Kalendern har luckor på både fram- och baksidan. Detta är den perfekta presenten till dig själv eller till din kreativa kompis eller familjemedlem.

Adventskalendern finns i begränsat antal och är slutsåld varje år, så därför är det en bra idé att vara ute i god tid om du försäkra dig om ett exemplar.

Läs mer: Få mer självförtroende med engelskan

adventskalender kreativitet 2022

Övriga kreativa adventskalendrar 2022

En annan adventskalender för kreativa som nyligen lanserats är årets bläck-kalender från brittiska Diamine. Namnet på denna är Diamine 2022 Ink-vent Calendar Green Edition.

Bakom de 25 luckorna gömmer sig små bläckflaskor i olika färger. Varje flaska innehåller 12 ml bläck, förutom lucka 25 som har en större 30ml-flaska bakom sig. 

bläckkalender för kreativa 2022

Här finns en salig blandning av sorter som vi känner igen som Shimmer, Scent, Scent & Sheen, Chameleon och Chameleon & Sheen. Diamines vattenbaserade bläck fungerar i alla normala reservoarpennor som kan fyllas med flytande bläck. 

Bläck från Diamine har genom åren använts av såväl kungligheter som presidenter och finns i ett stort antal olika kulörer.

Julklappar från Penstore

digitalt skrivande julklapp 2022

För den kreativa och digitala kreatören kan vi också tipsa om en utmärkt julklapp 2022. Med Moleskine digitala Smart Pen kan du flytta dina anteckningar och ideér direkt från ditt papper till din smarta enhet. Den perfekta lösningen för dig som fortfarande gillar att skriva för hand, men ändå vill förenkla vardagen med smarta digitala lösningar.

Ncode teknologin gör de möjligt för pennan att känna av vart det skrivs på pappret och på vilken sida. På så sätt är det alltid möjligt att gå tillbaka till en sida och fortsätta skriva.

Pennan är också enkel att använda. Du behöver bara ladda ned Moleskine notes appen och börja skriva som vanligt i den digitala anteckningsboken. Alla anteckningar digitaliseras sen i app’en och kan konverteras till Word, Power Point m.fl eller transkriberas. Kan ställas in på 30 olika språk – inklusive alla de skandinaviska.

Skrivet av
Mer från Redaktionen
PlayStation VR2 kommer ut på marknaden i februari – Här är alla lanseringsspel!
Den 22 februari 2023 kommer en helt ny spelupplevelse att presenteras i...
Läs mer
Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *