Den ultimata adventskalendern för kreativa 2023 har släppts!

adventskalender för kreativa 2023

Nu är den äntligen här årets julkalender för kreativa. Pen Stores Julkalender 2023 är precis som tidigare år fylld med kreativitet i form av konstnärsmaterial, pennor och tillbehör.

I de 24 luckorna hittar du allt från markers, fineliners, färg och pennor till block och tillbehör. Kalendern har luckor på både fram- och baksidan. Detta är den perfekta presenten till dig själv eller till din kreativa kompis eller familjemedlem.

Årets julkalender från Pen Store består av fyra olika teman: Akvarell, Lettering, Akryl och Sketching. Du kan följa lucköppningen dagligen lucköppningen på Pen Stores sajt och se deras idéer för hur du kan använda och kombinera produkterna i kalenderan och olika tekniker. Med varje tema får du en inledning med ett nytt block med papper som är anpassat för dess tillhörande material och teknik.

Adventskalendern finns i begränsat antal och är slutsåld varje år, så därför är det en bra idé att vara ute i god tid om du försäkra dig om ett exemplar.

adventskalender för kreativa 2023

Läs också: Adventskalender med experiment för barns kreativitet

Övriga kreativa adventskalendrar 2023

En annan adventskalender för kreativa som nyligen lanserats är årets bläck-kalender från brittiska Diamine. Namnet på denna är Diamine Ink-vent Calendar Purple Edition.

Bakom de 25 luckorna gömmer sig små bläckflaskor i olika färger. Varje flaska innehåller 12 ml bläck, förutom lucka 25 som har en större 30ml-flaska bakom sig. 

bläckkalender för kreativa 2023

Här finns en salig blandning av sorter som vi känner igen som Shimmer, Scent, Scent & Sheen, Chameleon, Chameleon & Sheen och Star Bright. Diamines vattenbaserade bläck fungerar i alla normala reservoarpennor som kan fyllas med flytande bläck. 

Bläck från Diamine har genom åren använts av såväl kungligheter som presidenter och finns i ett stort antal olika kulörer.

Julklappar från Penstore

digitalt skrivande julklapp 2023

För den kreativa och digitala kreatören kan vi också tipsa om en utmärkt julklapp 2023. Med Moleskine digitala Smart Pen kan du flytta dina anteckningar och ideér direkt från ditt papper till din smarta enhet. Den perfekta lösningen för dig som fortfarande gillar att skriva för hand, men ändå vill förenkla vardagen med smarta digitala lösningar.

Ncode teknologin gör de möjligt för pennan att känna av vart det skrivs på pappret och på vilken sida. På så sätt är det alltid möjligt att gå tillbaka till en sida och fortsätta skriva.

Pennan är också enkel att använda. Du behöver bara ladda ned Moleskine notes appen och börja skriva som vanligt i den digitala anteckningsboken. Alla anteckningar digitaliseras sen i app’en och kan konverteras till Word, Power Point m.fl eller transkriberas. Kan ställas in på 30 olika språk – inklusive alla de skandinaviska.

Läs också: Året adventkalender från Rituals

More from Benny Sjölind
Klarna optimerar shopping med hjälp av AI i global lansering
Nu avslöjar Klarna 13 spännande produktlanseringar som en del av höstens stora...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *