Safello lanserar kryptohandel med ny Swapping-funktion

Safello Swapping tjänst

Safello, en av Nordens främsta aktörer inom kryptohandel, tar nu ytterligare ett steg framåt för att förenkla och förbättra användarupplevelsen för sina kunder genom att introducera en banbrytande ny funktion: swapping. Denna funktion tillåter användare att direkt byta en kryptovaluta mot en annan inom deras mobilapplikation, vilket eliminerar behovet av att konvertera till traditionella valutor som svenska kronor eller euro för transaktionen.

Det är tydligt att intresset för kryptohandel är stort både internationellt och i Sverige just nu. Tidigare har vi rapporterat om att Europas största aktör inom området Bitpanda etablerat sig i Sverige. En intressant satsning på många sätt och vis, där man bland annat tagit bort uttags- och insättningavgifter på sina drygt 300 kryptovalutor i utbudet.

Safello är en annan framstående aktör på den svenska krypto-marknaden som gjort stora satsningar för att förbättra servicen för svenska kunder. Nu meddelar man att man introducerar en ny swapping-tjänst tillsammans med lägre avgifter för transaktioner.

Smidigare handel med lägre avgifter

Med swapping erbjuder Safello sina användare en mer sömlös handelsupplevelse med ökad flexibilitet. Den nya funktionen förbättrar kundupplevelsen genom att göra det snabbare och enklare än någonsin att anpassa och hantera kryptoportföljer, vilket är möjligt tack vare möjligheten att genomföra transaktioner direkt mellan olika kryptovalutor.

Som en del av lanseringen av denna funktion har Safello också infört en lägre handelsavgift för swapping. Den fasta avgiften för transaktioner är satt till 0,99 procent av transaktionsbeloppet, men som ett lanseringserbjudande har Safello sänkt denna avgift till endast 0,49 procent under de första tre månaderna efter lanseringen.

En framtidssäker lösning

“Vi strävar efter att göra vår produkt ännu mer attraktiv och användarvänlig för våra kunder. Kryptovalutor handlas globalt dygnet runt, vilket skiljer sig från traditionella börsprodukter, och det är en möjlighet vi vill att våra kunder ska kunna utnyttja till fullo genom Safello,” säger Emelie Moritz, VD för Safello.

För närvarande erbjuds swapping för flera populära handelspar, inklusive ALGO-BTC, BTC-USDC, ETH-BTC, ETH-USDC, LINK-BTC, och UNI-BTC, med planer på att kontinuerligt utöka utbudet av tillgängliga valutor.

Swapping-funktionen är initialt endast tillgänglig i Safellos mobilapplikation, vilket understryker företagets fokus på att erbjuda den mest tillgängliga och bekväma handelsupplevelsen för kryptoanvändare på språng.

Genom att införa swapping med förmånliga villkor visar Safello sitt engagemang för innovation och användarvänlighet i den snabbt växande kryptovärlden.

Tags from the story
More from Benny Sjölind
Ny generation portabla elmotorer för cyklar har lanserats
En het elcykelmarknad blir ännu hetare när Zipforce släpper två nya produkter...
Read More
0 replies on “Safello lanserar kryptohandel med ny Swapping-funktion”