Europas ledande kryptoplattform har tagit bort insättnings- och uttagsavgifter för transaktioner i svenska kronor

kryptoplattformar utan avgifter för handel i SEK svenska kronor

Vilken plattform har lägsta avgifter för transaktioner i kryptovalutor på den svenska marknaden? Svaret på denna fråga kan mycket väl vara Bitpanda, som är Europas största aktör och som nu gör en storsatsning på den svenska marknaden. I slutet av förra året tillkännagav man en betydande förändring för sina svenska kunder när man avskaffade insättnings- och uttagsavgifterna för transaktioner gjorda i svenska kronor (SEK).

Ett steg som positionerar företaget som en ännu mer attraktiv option för kryptoinvesterare i Sverige. Vi har tidigare även rapporterat om hur Bitpanda nyligen även lanserat en tjänst för förmögna investerare i form av Bitpanda Wealth, samt Cash Plus en tjänst där du som privatplacerare kan få högre ränta på ditt sparkapital. En tjänst som vanligen endast är tillgänglig för institutionella investerare utan krav på minsta insättning.

Bitpanda är utan tvekan på jakt efter att skaka om den svenska marknaden med innovativa nya tjänster.

Nya förmåner för svenska kryptoinvesterare

Europas ledande kryptoplattform har tagit bort insättnings- och uttagsavgifter för transaktioner i svenska kronor

Kryptovalutor är mycket volatila oreglerade investeringsobjekt. Inget EU-investerarskydd. Du kan förlora ditt kapital på aktier, ETF:er och råvaror. *Bitpanda Aktier är kontrakt som replikerar en underliggande aktie eller ETF.

För att ytterligare underlätta för sina användare har Bitpanda sänkt gränsen för minsta möjliga insättning och uttag till 125 SEK. Denna policyändring är tänkt att vara permanent och visar Bitpandas engagemang för att erbjuda tillgängliga finansiella tjänster till en bredare publik.

Bitpanda, som är känd för sitt omfattande utbud av över 2,600 handelsbara digitala tillgångar, inklusive mer än 300 kryptotillgångar, står ut inte bara för sin mångsidighet utan också för att vara en av de mest reglerade plattformarna inom kryptovalutor i Europa.

Företaget erbjuder även staking-möjligheter för 28 olika kryptovalutor, inklusive Ethereum, och ett robust utbud av aktier.

Unika erbjudanden och säkerhet i fokus

Wera Henriksson, nordisk marknadschef på Bitpanda, lyfter fram företagets strävan efter att erbjuda en säker och reglerad handelsplattform.

“Bitpanda erbjuder investerare i Sverige en ledande och unik One-Stop-Shop-mäklare, tack vare det omfattande utbudet av digitala tillgångar och flera olika investeringsfunktioner, allt på ett användarvänligt och framför allt säkert sätt,” säger Henriksson.

För dig som önskar läsa mer om Bitpanda och hur de snabbt blev en unicorn på marknaden finns en intressanta artikel här.

Bitcoin fortsätter sin uppgång

Samtidigt rapporterar Bitpanda om den fortsatta positiva trenden för Bitcoin, som i skrivande stund ligger på 67,934.50 dollar. Detta indikerar en möjlig start på en tjurmarknad som många analytiker har förutspått för 2024.

Enligt prognoser från bland annat Robert Kiyosaki kommer Bitcoin att nå 300.000 ännu under 2024, vilket skulle vara en explosionsartad utveckling som sannolikt skulle ta med sig en stor andel av andra kryptovalutor i uppgången.

En annan som är en optimist för kryptovalutors framtid är Elon Musk som nyligen meddelat att Tesla kommer att stödja DOGE-betalningar i framtiden.

Det är onekligen intressanta tider för alla som är intresserade av kryptovalutor och vi på Nya Lanseringar kommer naturligtvis att följa med utvecklingen noga den närmaste framtiden.

Tags from the story
More from Benny Sjölind
Nu har Beats Solo Buds och Beats Solo 4 lanserats – Här är alla de nya funktionerna!
Beats har officiellt tillkännagivit lanseringen av två spännande tillskott till sitt produktsortiment:...
Read More
0 replies on “Europas ledande kryptoplattform har tagit bort insättnings- och uttagsavgifter för transaktioner i svenska kronor”