Nu har du chansen att vinna en halv Bitcoin med Bitpanda!

vinn en halv bitcoin i utlottning

Som vi skrivit om tidigare är Bitpanda en av de mest intressanta nya kryptoplattformarna i Sverige just nu. Bitpanda är en av de största kryptoplattformarna i Europa och satsar nu hårt på den svenska marknaden. Som en del av detta har du nu en unik möjlighet att delta i en utlottning av halv Bitcoin genom att signa upp dig på plattformen och investera tre eller fler gånger i kryptotillgångar under denna månad.

Bitcoin är definitivt en av de hetaste kandidaterna till bästa kryptoplattform för nybörjare just nu, inte minst på grund av sin höga säkerhet. De har även låga avgifter och ett stort utbud av kryptotillgångar i sitt utbud. En av de saker som jag själv som kryptoinvesterare även imponeras av är deras verktyg Bitpanda Spotlight som hjälper dig hitta nästa kryptovaluta som kan explodera i värde.

Hur mycket kan du vinna i utlottningen av en halv Bitcoin?

vinn bitcoin i utlottning

Kryptovalutor är mycket volatila oreglerade investeringsobjekt. Inget EU-investerarskydd. Du kan förlora ditt kapital på aktier, ETF:er och råvaror. *Bitpanda Aktier är kontrakt som replikerar en underliggande aktie eller ETF.

Det är inte vilken utlottning som helst som Bitpanda bjuder på. Just nu ligger Bitcoins pris på 65,445 dollar eller 701,605 kronor (2.4.2024) och det innebär alltså att du som vinnare av en halv bitcoin skulle kamma hem hela 350,802 kronor med dagens kurs.

Hur deltar man i utlottningen?

vinn bitcoin i utlottning

För att ha en chans att vinna måste du investera tre eller fler gånger i kryptotillgångar på Bitpanda mellan den 1 april 2024 och den 30 april 2024. Bitpanda ger bort en halv Bitcoin var till två personer.

Du kan se hela kampanjinformationen på deras särskilda målsida. Och din community kan följa Bitpanda på Instagram och X för chansen att vinna lite Bitpanda-merch.

Läs också: Bitpanda – den nya stjärnan på den svenska kryptomarknaden

Mer om Bitpanda

om Bitpanda

Kryptovalutor är mycket volatila oreglerade investeringsobjekt. Inget EU-investerarskydd. Du kan förlora ditt kapital på aktier, ETF:er och råvaror. *Bitpanda Aktier är kontrakt som replikerar en underliggande aktie eller ETF.

Bitpanda grundades 2014 i Wien, Österrike, av Eric Demuth, Paul Klanschek och Christian Trummer. Den användarvänliga plattformen, där man kan handla allt från kryptovalutor, kryptoindex, ädelmetaller, aktier och råvaror, ger både förstagångsinvesterare och erfarna experter möjlighet att investera dygnet runt.

Du hittar över 2600 börshandlande produkter, inklusive mer än 300 kryptovalutor på plattform. 

Med 700 teammedlemmar och över 4 miljoner användare är företaget ett av Europas mest framgångsrika fintech-bolag just nu och de växer i en våldsam takt – även i Sverige.

Läs också: Allt om kommande Bitcoin halvering 2024

More from Benny Sjölind
Eltra Store och Onewheel samarbetar för att göra produkterna mer tillgängliga för svenskar
Eltra Store har nyligen ingått ett samarbete med Onewheel, i syfte att...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *