Nu lanseras marknadens bästa knivslip i ny färg

bästa knivslip 2024

Tormek T-1 Kitchen Knife Sharpener är den första i sitt slag i världen för hemmakockar, som erbjuder en expertnivå av vässning på endast några minuter. Denna helt svenska uppfinning har sedan dess blivit en global framgång. Nu introduceras Tormek T-1 i den sofistikerade nyansen Kolsvart, designad för att komplementera ett bredare utbud av kök.

För två år sedan presenterade Tormek, baserat i Lindesberg, Sverige, denna innovativa knivvässare riktad mot köksentusiaster. Utan några tidigare kunskaper möjliggör produkten en professionell skärpa med precision i vinkeln på bara någon minut, vilket har bidragit till dess framgång och försäljning i över 14 länder världen runt. Den 3:e april blir den tillgänglig i den nya, stilfulla färgen Kolsvart.

bästa knivslip 2024

Tormek T-1 är inte bara unik genom sin enkla användning och fantastiska slipresultat. Tack vare sin industriella design och smidiga storlek är den även en prydnad i köket. Med den nya färgen Carbon Black har knivslipen fått ett råare utseende som passar alla hemmakockar med intresse för modern design, säger Samuel Stenhem, vd för Tormek.

Med en roterande diamantslipningsskiva som fungerar på låga varvtal, klarar Tormek T-1 av att vässa alla typer av köksknivar, från rostfritt stål till traditionellt japanskt smidesstål. Avslutningsvis används en mjukare kompositbrynskiva för polering och ytterligare skärpa.

bästa knivslip 2024

Tormek T-1 är utrustad med en tyst motor och använder magneter för att samla upp slipavfall effektivt.

More from Benny Sjölind
Herman Miller – Världens främsta märke för kontorsstolar
Herman Miller är utan tvekan ett av de mest framstående och respekterade...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *