BabyBjörn lanserar värmande vinterskydd till bärsele

bästa vinterskydd för bärsele 2023

Den senaste innovationen från BabyBjörn är ett vinterskydd till bärselen, skapat för att underlätta för föräldrar att hålla sina barn nära och varma under kallare dagar.

Produkten har designats av ett expertteam i nära samarbete med medicinska specialister och verkliga familjer. Resultatet är ett lätt, värmande och smidigt överdrag som kan anpassas när barnet växer. Tack vare överdragets design kan det enkelt sättas på, tas av och packas i medföljande innerficka.

Hållbart och säkert materialval

bästa vinterskydd för bärsele 2023

Detta överdrag har inte bara barnets komfort i åtanke, utan också planeten. Yttermaterialet är 100 % återvunnen polyester, certifierad enligt Global Recycled Standard (GRS), vilket garanterar att produkten är miljövänligt framställd.

Dessutom är överdraget vind- och vattenresistent, vilket gör det idealiskt för lättare regn och snö. För extra värme och komfort används Thermore som stoppning, vilket behåller värmen även när det är fuktigt. Samtliga använda material är godkända av bluesign®, vilket innebär att de produceras på ett miljövänligt och säkert sätt.

Funktionell design för föräldrar och barn

bästa vinterskydd för bärsele

Överdragets design är både praktiskt och stilrent. Det kan användas oavsett om barnet vänder inåt eller utåt, och den vändbara huvan tillkommer som en funktionell detalj. Utseendet är anpassat för att matcha moderna ytterkläder, och trots dess värmande egenskaper är det inte klumpigt eller tungt.

Certifieringar som garanterar kvalitet

  • Global Recycled Standard (GRS): Certifieringen säkerställer att produkter är tillverkade av återvunnet material och uppfyller krav gällande miljö, kemikalier och sociala aspekter under hela produktionen.
  • Bluesign®: Denna internationella standard garanterar att textilierna produceras utan skadliga ämnen och på ett ansvarsfullt sätt med hänsyn till miljö, arbetsförhållanden och konsumentsäkerhet.

Läs också: Ny färg på BabyBjörn bärsele

More from Benny Sjölind
Nu lanseras lyxiga julkalendrar för skägg och grooming
Vi svenska män har redan i ett par säsonger haft möjligheten att...
Read More
0 replies on “BabyBjörn lanserar värmande vinterskydd till bärsele”