BabyBjörn lanserar bärselen Harmony i mörkgrönt

nya lanseringar babybjörn 2023

Följden av den globala pandemin har lett till ett ökat intresse för hälsa och välmående, vilket sträcker sig över kulturer och generationer. Naturen, i sin enkelhet och prakt, har blivit en rik källa till inspiration för designers världen över, inom både mode och inredningsbranschen. Babyprodukter har också dykt upp på trendkartan, med föräldrar som strävar efter ett aktivt, utomhusliv för sina familjer och en förkärlek för design som återspeglar jordens naturliga skönhet.

Nu har svenska BabyBjörn lanserat Bärsele Harmony i en mörkgrön färg i sin egen tolkning av tidsandan. Denna bärsele kommer i ett luftigt meshtyg – perfekt till skogspromenader eller andra familjeäventyr.

Nyhet från BabyBjörn
Bärsele Harmony
2 530,00 kr
  • 0-3 år 
  • Fyra bärpositioner 
  • Överlägsen komfort 
  • 3,2-15 kg, 53-100 cm


Köp här

Naturälskande konsumenter efter pandemin

Med fler människor som spenderar mer tid utomhus efter pandemin, har en allmän uppskattning för naturen blomstrat över hela världen. Denna kärlek till naturen har lett till en ökning av naturligt inspirerad design, vilket framgår tydligt i de sociala mediaflöden som fylls med skogsdetaljer och inomhusväxter.

Bland föräldrar har denna trend manifesterat sig som ett ökat intresse för att spendera mer tid utomhus med barnen. Konsumenterna efterfrågar mer än någonsin neutrala färger, träleksaker och hälsosamma, ekologiska barnmatsingredienser.

BabyBjörn: förkroppsligar Skandinavisk natur

BabyBjörn, känt för sina ikoniska babyprodukter, har alltid hämtat inspiration från skandinavisk natur. Den mörkgröna nyansen är noggrant utvald av BabyBjörns designteam för att vara könsneutral och mångsidig, vilket gör den enkel att matcha med olika klädstilar och färger.

Meshtyget är särskilt anpassat för utomhusaktiviteter och ger en bekväm känsla. Det nya mörkgröna Harmony Bärsele är ett idealiskt val för aktiva föräldrar som vill utforska världen tillsammans med sina barn på ett bekvämt, ergonomiskt och stilsäkert sätt.

Tillgänglighet

Harmony Bärsele från BabyBjörn är lätt att använda och ger ergonomisk komfort för barn upp till tre år. Den är enkel att ta på och av och erbjuder två olika positioner för bärande på magen.

Den nya mörkgröna versionen av Harmony Bärsele finns nu tillgänglig online hos BabyBjörn och hos återförsäljare.

Written By
More from Redaktionen
Vad är Web 3.0 och hur kan det påverka vår framtid?
Web 3.0 är en term som används för att beskriva den framtida...
Read More