Nu har Siemens nya espressomaskin lanserats – EQ900 skall frigöra de finaste aromerna i varje kaffeböna.

nya siemens eq900 espressomaskin

Siemens lanserar EQ900, en toppmodern helautomatisk espressomaskin med huvudfokus på att lyfta fram det rika utbudet av smaker och aromer som kaffet har att erbjuda. Genom att kombinera teknisk innovation med smart design tillhandahåller EQ900 en unik kaffeupplevelse rakt igenom, direkt i hemmiljö.

Vad gör då EQ900 så exceptionell? Jo, denna nya skapelse från Siemens gör det möjligt att på ett mycket precist sätt anpassa och personifiera kaffets smakprofil, ända ner till minsta detalj. Med hjälp av innovativa funktioner, som till exempel ‘beanIdent’, kan maskinen identifiera och ställa in optimala bryggparametrar för de olika sorters kaffebönor som används, samtidigt som användaren behåller full kontroll för att göra ytterligare justeringar.

nya siemens eq900 espressomaskin

För att ytterligare förstärka personaliseringsmöjligheterna, erbjuder EQ900 ‘baristaMode’, vilket gör det möjligt för användaren att experimentera med olika bryggparametrar utifrån sina egna preferenser. Användaren kan anpassa allt från vatten- och kaffemängd till malningsstorlek, mjölkmängd samt bryggtemperatur.

En särskilt uppskattad funktion i EQ900 är de dubbla bönbehållarna, vilket tillåter användaren att hålla sina favoritkaffebönor i en behållare, medan den andra behållaren kan användas för att prova på nya sorter. Dessutom kan inställningar för varje kopp kaffe sparas och profiler kan skapas för olika användare, vilket innebär att du kan få ditt kaffe precis som du vill ha det, kopp efter kopp, med bara ett enkelt knapptryck.

nya siemens eq900 espressomaskin

EQ900 kan styras på flera olika sätt, inklusive via touchskärmen, en mobilapp eller röststyrning, vilket ger ytterligare användarvänlighet och flexibilitet. Designen är elegant och högteknologisk, vilket gör den till ett utmärkt tillskott i vilket modernt kök som helst.

nya siemens eq900

Med ett pris från 24 000 SEK, ger Siemens EQ900 en helhetsupplevelse, där kaffebryggning förvandlas till en kreativ och njutningsfull process, samtidigt som du har full kontroll över din personliga kaffesmak.

[lasso ref=”elon-7″ id=”2951″ link_id=”3857″]
Tags from the story
More from Benny Sjölind
Nu har Rituals adventskalender för 2023 lanserats!
Gör nedräkningen till jul extra speciell med Rituals adventskalender 2023.
Read More
0 replies on “Nu har Siemens nya espressomaskin lanserats – EQ900 skall frigöra de finaste aromerna i varje kaffeböna.”