Bästa adventskalender för hundar 2023 – här är premiumkalendern alla hundar vill ha!

bästa adventskalender för hundar 2023

Alternativa adventskalendrar har blivit en stor trend i Sverige. Adventskalendrar för vuxna säljer mer för varje år som går och numera kommer de ut på marknaden redan tidigt i oktober. En speciell kategori som nu även kommit ut på marknaden är adventskalendrar för hundar. Här tar vi fram bästa adventskalender för hundar 2023.

Det är inte enbart vi människor som är värda något extra under december månad. Våra fyrbenta familjemedlemmar är minst lika älskade och även de uppskattar överraskningar. Därför är det bara naturligt att även ha en julkalender redo för dina hundar när december månad tar vid.

Bästa adventskalender för hundar 2023

bästa adventskalender för hundar 2023

Då det gäller julkalendrar/adventskalendrar för hundar finns numera flera goda alternativ. En av de allra lyxigaste är Buddy’s Woofmas Calendar, som är en lyxig premium julkalender för hundar. Här får du 12 luckor att öppna fram till jul, med innehåll som är allt från goda till välgörande och vårdande.

Denna adventskalender passar alla hundar, oavsett ålder och ras. Det är vackert inslagna klappar i jutepåsar med grönt siden. På varje lucka finns även passande rim.

Adventskalendern kommer i begränsad upplaga och förväntas sälja slut mycket fort – precis som alla de mest populära adventskalendrarna för människor.

Värdet på kalendern är 2488 kronor, men hos Buddy är priset just nu 1093 kronor på kalendern. För dig som älskar din hund är detta den ultimata adventskalendern!

Läs mer: Bästa adventskalender för kreativa 2023

Om Buddy

Buddy, som är återförsäljare av adventskalendern för hundar, satsar på 100% naturlig och hälsosam hundmat – fri från spannmål, socker, gluten och soja. Här får du allt det som hunden behöver i form av vitaminer, mineraler och aminosyror.

Vi människor har blivit allt bättre på att kräva färsk och nyttig mat, men till stora delar har foderindustrin fastnat i det förgångna. Det ville Buddy ändra på och sammanförde ett gäng veterinärer, kockar och näringsexperter för att skapa ett bättre alternativ till fabrikernas massproducerade och förlegade foder.

More from Benny Sjölind
UGG® ökar hållbarheten med nya Regenerate-kollektionen
UGG®, det välkända globala livsstilsvarumärket baserat i södra Kalifornien, har nu presenterat...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *