AZ Design tar hållbarhet till nästa nivå med möbelåteranvändning

AZ Design, kända för sin expertis inom möbel- och kontorsdesign, stärker sitt engagemang för hållbarhet genom att introducera ett nytt initiativ. Nu ges företag möjligheten att andas nytt liv i sina gamla möbler istället för att kassera dem.

Istället för att se gamla möbler som skräp, ser AZ Design potentialen att förvandla och återställa dem. Genom att erbjuda tjänster som möbeltapetsering, möbellackering och snickeri, vill de driva branschen mot en cirkulär ekonomi där både miljön och företagens ekonomi drar nytta.

Det här är mer än bara en tjänst; det är en rörelse. Vi ser en framtid där återanvändning och hållbarhet inte bara är en alternativ lösning, utan standarden för hela branschen,” säger Andreas Zwahlen, VD på AZ Design.

För att belysa fördelarna nämner företaget några prisvärda exempel:

  • Förnya din HÅG Capisco kontorsstol för endast 1 990:-, vilket resulterar i en besparing av cirka 93 kg CO2.
  • Uppdatera din RH Logic 400 kontorsstol för 2 990:-, vilket sparar omkring 97 kg CO2.

“Vi är här för att visa att hållbarhet och kvalitet går hand i hand. Det är inte längre en fråga om att välja det ena framför det andra. Med våra tjänster får du båda,” förklarar Zwahlen.

Återanvändning är inte bara en trend, utan en nödvändighet. Studier har visat att genom att återanvända möbler kan avfall och klimatpåverkan minskas avsevärt. AZ Design garanterar att kvalitet och estetik inte kompromissas med deras tjänster.

För dig som är intresserad av bekväma kontorsstolar kan det vara intressant att notera att du bland annat hittar en av världens främsta tillverkare av kontorsstolar, Herman Miller i utbudet hos AZ Design – bara för att nämna ett av deras märken.

More from Benny Sjölind
Electrolux vann 11 utmärkelser iF Design Awards 2024 för sina innovativa vitvaror
Electrolux Group nådde anmärkningsvärda framgångar vid årets iF Design Awards, och fick...
Read More
0 replies on “AZ Design tar hållbarhet till nästa nivå med möbelåteranvändning”