Kolla in Samsungs fantastiska utbud av nya TV-modeller 2022!

samsung nya tv-modeller 2022

Samsung Electronics presenterade tidigare i år sitt nya TV-sortiment för 2022 och nu finns modellerna ute på marknaden.

De består av Neo QLED 8K-serien, Lifestyle TV och den nya Samsung OLED-modellen. De senaste innovationerna är centrala för Samsungs filosofi “Screens Everywhere, Screens For All” och förbättrar underhållningsupplevelsen med fler valmöjligheter inom avancerad teknik och design.

Läs mer: Bästa utomhus-TV för terrassen 2022

Neo QLED 8K

bästa tv hösten 2022

Neo QLED 8K-serien är en del av Samsungs premiumportfölj och ligger i framkant inom färg och kontrastinnovation. 8K-serien ger en dynamisk tittarupplevelse med avancerad skärmteknik och funktioner.

Tittarna kan uppleva detaljrikedomen i 8K tack vare Neural Quantum Processor 8K med AI. Med Samsungs växande 8K Eco-system kan användare enkelt koppla ihop nya Galaxy S22 för att spela upp sitt eget inspelade innehåll i 8K-upplösning på en Samsung Neo QLED 8K-skärm.

  • Kraftfull processor: Oavsett om du tittar på den senaste storfilmen eller på ett sportevenemang levererar Samsungs Neural Quantum Processor 8K tittarna en upplevelse med verklighetstrogen bild
  • Superb kontrast och ljusstyrka med MiniLED:s som är 1/40:e mindre än standard-LED:s för större täthet och en dramatiskt förbättrad kontrast när de kombineras med Neural Quantum Processor 8K. För att förbättra prestandan ytterligare finns en ny 14-bitars ljuskontroll och ett antireflexskikt för att minska bländning och distraktioner
  • Designad för att imponera med den unika Infinity One-designen – en otroligt tunn panel med ett djup* från 15,2 mm till 18,1 mm och detaljer i rostfritt stål.
  • Ljudupplevelser med en 90W 6.2.4-kanalsupplevelse gör att QN900B får tittarna att känna ljudet. Ta upplevelsen till nästa nivå genom att para ihop TV:n med en Samsung soundbar – världens första inbyggda trådlösa Smart TV-till-Soundbar Dolby Atmos-anslutning.

2022 års Neo QLED 8K-line up innehåller tre nya serier – QN900, QN800 och QN700, och finns tillgänglig i skärmstorlekar mellan 55″och 85″.

Lifestyle TV

TV-apparater spelar en allt större roll i hemmet med en ökad efterfrågan på personlig anpassning. Samsungs Lifestyle TV-portfölj erbjuder en mängd innovationer för att höja både tittarupplevelsen och hemmets estetik. 

samsung the frame tv 2022

2022 skapar The Frame en bättre konstupplevelse. Samsungs nya Matte Display bidrar inte bara med fler förbättringar än en minskad bländning och en minskad reflektion. Matte Display sprider ljuset i olika vinklar och riktningar genom en präglad yta för att minska att den upplevda bildkvaliteten försämras på grund av dagsljus eller reflektion av belysning på kvällen.

Det gör också att konsten visas på ett än mer naturligt vis.

Uppdateringar i Art Store gör det lättare att bläddra bland innehållet på The Frame där prenumeranter får tillgång till mer än 1 600 konstverk från ett flertal kända institutioner.** Med 2022 års Frame kan nya konsumenter nu njuta av en kostnadsfri provperiod på två månader***, tillskillnad från en månad som det varit tidigare. 

konstverk tv the serif samsung

Även The Serif kommer med en matt yta för att integreras med Matte Display funktionen. The Sero, som också ingår i Samsungs Lifestyle TV-portfölj, har en rad uppdaterade funktioner. Matte Display och nya smarta funktioner har adderats för att förbättra den vertikala skärmupplevelsen. 

Den matta displayen har även verifierats som “Glare-Free” av Underwriters Laboratories (UL), en oberoende säkerhetsvetenskaplig institution. UL:s verifiering bekräftar ”Glare-Free” certifieringen (Reflection Glare Free/Discomfort Glare Free/Discomfort Glare Free/Hability Glare Free) genom att produkterna bedöms mot Unified Glare Rating (UGR), en teststandard som fastställts av den internationella belysningskommissionen (CIE).

2022 års upplaga av The Frame finns i storlekarna 32″, 43″, 50″, 55″, 65″, 75″ och 85″, The Serif kommer i storlekarna 43″, 50″, 55″ och 65″ och The Sero kommer i storlek 43″.

Samsung OLED

För 2022 utökar Samsung sin portfölj med Samsung OLED (S95B), vilket ger tittarna ännu större flexibilitet att välja den teknik som passar deras behov och preferenser.

Samsung OLED kombinerar prestandan hos Neural Quantum Processor 4K, upplevelserna hos Tizen-plattformen med ljudupplevelserna hos Samsung Object Tracking Sound och Q-Symphony med Dolby Atmos. Allt förpackat i en tunn LaserSlim-design. 

S95 drivs av en Neural Quantum Processor som är inbyggd i Samsungs flaggskeppsmodeller Neo QLED, och som även kommer med OLED brightness booster och perceptional colour mapping för att ge ljusare, mer exakta höjdpunkter och de mest verklighetstrogna färgerna. 

Samsung S95B som introducerades i Norden under andra kvartalet finns tillgänglig i storlekarna 55″ och 65″.

*Djupet varierar för modell och skärmstorlek

**För att få tillgång till Art Stores fulla utbud krävs en prenumeration med tillhörande prenumerationskostnader.

***Erbjudandet gäller under 2022 och aktiveras i Samsung Promotion App. Övriga villkor i appen.

More from Benny Sjölind
Miss återvänder med “Misstag” – En ny era av musikalisk innovation
Miss Li, en av Sveriges mest framstående och strömmade artister, befäster sin...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *