Granit presenterar ett samarbetsprojekt med Moderna Museet

granit x moderna museet kollektion

Konst har kraften att försköna vår dagliga tillvaro och ge vårt boende en touch av estetik. Granit presenterar nu sitt nyligen inledda partnerskap med Moderna Museet, en fusion av konst och daglig praktik som kommer att inspirera många.

Granit har, sedan sin grundande 1996, banat väg för skandinavisk design genom att prioritera både stil och praktik. I detta partnerskap med Moderna Museet, uppvisar Granit sitt engagemang för att förenkla livet genom att erbjuda kunderna möjligheten att köpa affischer av några av konstvärldens mest älskade målningar – med möjligheten till inramning – allt under ett tak.

Tillsammans strävar Granit och Moderna Museet efter att göra konst tillgänglig för ett bredare publik. Under hösten kommer ett exklusivt sortiment av Moderna Museets affischer att finnas tillgängliga i Granits butiker i Sverige, Finland, Tyskland, Norge samt online via granit.com.

Moderna Museet, aktivt sedan 1958, är en ledande europeisk institution för nuvarande och modern konst. De har verksamhet både i Stockholm och Malmö där konstälskare kan uppleva en värld av konstnärlig mångfald. Urvalet i detta samarbete inkluderar affischer och kort med verk från några av konstens mest ikoniska namn.

Bland dem finns allt från Nils Strindbergs modiga verk, till Jockum Nordströms fantasifulla illustrationer, Georges Braques innovativa skapelser och Hilma af Klints mystiska abstraktioner – varje verk har sin egen historia. Välgjorda affischer i eleganta ramar låter konsten smälta in i din dagliga miljö och ger upphov till reflektion och inspiration i ditt hem.

Denna konstkollektion samt ramar finns tillgängliga i Granits butiker och online redan nu. Varje affisch förtjänar den finaste ramen. Granits ramar har tillverkats med precision och är gjorda av högkvalitativt floatglas som säkerställer exceptionell klarhet och en perfekt yta utan oönskade defekter.

Floatglasmetoden innebär att glaset jämnt fördelas på en tennytan, vilket resulterar i en klar och ren yta. Materialet är dessutom hållbart och motstår repor, så din konst kommer alltid att framstå i toppskick.

Läs också: Granits höstkollektion Timeless Textures

More from Benny Sjölind
Cervera presenterar sin julkampanj för 2023
Cervera, en av Sveriges främsta inom kvalitativa produkter för köket, hemmet och...
Read More
0 replies on “Granit presenterar ett samarbetsprojekt med Moderna Museet”