Ankarsrum Assistent Original ny samarbetspartner till programmet “Hela Sverige bakar”

ankarsrum köksassistent samarbete med hela sverige bakar

Det populära TV-programmet “Hela Sverige bakar” har i år en ny glänsande detalj i bakscenen. Den svensktillverkade köksmaskinen Ankarsrum Assistent Original, som har varit en trogen hjälpreda i svenska kök sedan 1940-talet, går nu hand i hand med TV4:s framstående bakshow. Med denna köksikon vid deras sida kommer 10 entusiastiska deltagare att sträva efter att bli Sveriges främsta hemmabagare.

Säsongen, som startade den 27 september, är inte bara ett fyrverkeri av läckra bakverk, utan den kommer också att presenteras av Sveriges älskade Tina Nordström och den framstående skådespelaren Johan Östling. Och vem ska döma de söta och salta kreationerna? Inga andra än mästerbagaren Johan Sörberg och den framstående konditorn Elisabeth Johansson.

Köksassistenten Ankarsrum Assistent Original – En svensk klassiker

ankarsrum köksassistent

Ankarsrum Assistent Original är en köksmaskin som är mer än bara en apparat – den är en bit av svensk industrihistoria. Handtillverkad med precision, är denna maskin konstruerad för att vara hållbar och robust.

Med en sjuårig garanti står den stolt som en av de mest pålitliga i sitt slag. Och det är inte bara dess funktion som imponerar; dess tidlösa design gör att den lätt blir en central del i alla kök.

Några snabba fakta om Ankarsrum Assistent Original:

ankarsrum köksassistent svensk klassiker
  • Svensk kvalitet: Varje maskin testas individuellt och garanterar sju års hållbarhet.
  • Pionjär: Ankarsrum var Sveriges första köksmaskin, lanserad 1940 och har genom åren ständigt förbättrats.
  • Multifunktionell: Med 18 olika tillbehör kan maskinen hantera allt från vispning till korvstoppning.
  • Unik kapacitet: Den kan hantera upp till fem kilo deg åt gången, tack vare sin sju-liters bunke.
  • Tidlös skönhet: Designad av Alvar Lenning, har den förblivit populär genom åren, och nu finns den tillgänglig i en mängd olika färger.

Med så mycket att erbjuda kommer Ankarsrum Assistent Original säkerligen att ge “Hela Sverige bakar” en extra touch av kvalitet och stil denna säsong.

Läs också: Bästa matberedare för året

More from Benny Sjölind
0 replies on “Ankarsrum Assistent Original ny samarbetspartner till programmet “Hela Sverige bakar””