Bästa nya spinningcykel i premiumklassen 2022

bästa nya spinningcykel premium 2022

I September lanserades Wahoo Kickr Bike, som är spinningcykel med många innovativa funktioner. Med en oslagbara reaktionsförmåga och effektnoggrannhet i toppklass är detta bästa spinningcykel i premiumklassen 2022.

Wahoo Kickr Bike är robust och samtidigt stilig. Detta är det närmaste du kommer känslan hos en riktig racercykel inomhus. På denna kan du även byta till ett eget styre, pedaler och sadel om så önskas.

Förfinade nya funktioner

bästa nya spinningcykel i premiumklassen 2022

Kickr Bike är framtagen med förfinade nya funktioner, däribland Wifi – en funktion som möjliggör för en mer sömlös och uppkopplad upplevelse mellan hela Wahoos ekosystem av produkter. Adderingen av Wi-Fi ökar möjligheten till att parkoppla med telefoner, plattor och andra elektroniska enheter. Det i sin tur ger cyklister en bättre, mer uppkopplad samt avancerad träningsupplevelse.

bästa spinningcykel likt cykling utomhus 2022

Genom ett ekosystem av fysiska och digitala produkter för både inomhus och utomhus strävar Wahoo efter att vara marknadsledande inom smart, uppkopplad träning. Wahoo förser idag atleter med produkter och resurser som hjälper dom nå sina mål, oavsett vart man väljer att genomföra sina träningspass någonstans. 

bästa skärm spinningcykel 2022

Med wifi behöver man inte heller vara beroende av hårdvara så som Bluetooth och ANT+-chips och wifi löser även eventuella problem med drop-outs. Nu kan cyklister helt enkelt vara säkra på att dom förblir uppkopplade under hela träningspasset och tävlingen.

bästa nya spinningcykel för cyklister 2022

Wifi möjliggör även för en markant ökning i dataöverföring om man jämför med Bluetooth och ANT+ vilket genererar i att data kan fås 65% snabbare än innan. Med Wi-Fi får man också den adderade bonusen av att Wahoos Customer Service kan erbjuda trouble-shooting i realtid samt att man kan få automatiska mjukvaruuppdateringarna.  

10-års jubileum

Lanseringen var även en viktig milstolpe för Wahoo när man nu firar 10 år sedan den första KICKR Smart Trainer lanserades i 2012. KICKR föddes då från en enkel idé: att skapa ett nytt sätt att cykla på inomhus, som i sin tur startade en revolution inom inomhusträning.

Tio år efter att originalet lanserades så har man växlat upp för att leverera det mest kompletta ekosystemet när det kommer till inomhusträning. Wahoos ständiga utvecklande av KICKR-familjen visar tydligt på den vilja som finns när det kommer till förbättring och att kunna leverera det absolut bästa på marknaden. 

Specifikationer:

  • Motstånds noggrannhet +/- 1%
  • Max. stigning +20%, nedgång -15%
  • Max. motstånd: 2200 W
  • Vevlängder: 165, 167.5, 170, 172.5 och 175 mm
  • Vikt: 42 kg
  • ANT+ och Bluetooth anslutningar (även samtidigt)
  • Upp till tre samtidiga Bluetooth kopplingar
  • LED-skärm som visar växel och lutning

Läs mer: Bästa smartwatch 2022 enligt experter

More from Benny Sjölind
Ny julfusion: Apotekarnes Julmust blandas med apelsintoner
Apotekarnes överraskar denna säsong med en förfriskande julgåva för alla mustfantaster –...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *