Erling Haaland väljer Nike som skomärke

erring Haaland fotbollssko märke

Det har länge varit en snackis inom fotbollsvärlden, men nu står det äntligen klart vilket som blir Erling Haalands val av skomärke. Den norska fotbollsstjärnan Erling Haaland har anslutit sig till Nikes elitfotbollsgrupp, som inkluderar några av de största namnen inom sporten som Kylian Mbappé, Cristiano Ronaldo och Megan Rapinoe.

Haalands väg till berömmelse började när han debuterade för sin hemstadsklubb Bryne i Norge. Han har sedan dess avancerat genom ligaspel i Österrike, Tyskland och England och blev den yngsta spelaren att göra 30 mål i Europas främsta klubbtävling Champions League vid bara 22 år och 236 dagar. Han är också på väg att slå nya målrekord för Manchester City och Premier League.

Läs mer: Fotbollsprylar som gör dig till en bättre spelare

En av de faktorer som bidrar till Haalands framgång är hans engagemang för holistisk fitness och mental hälsa. Han är känd för sina berömda firanden som hedrar hans engagemang för fitness. Haalands målinstinkt, kraft, positionering, snabbhet och precision förstärks av hans fysiska och mentala kondition.

Att ansluta sig till Nikes imponerande lista av fotbollstalanger är en viktig milstolpe för Haaland och är en tydlig indikation på hans potential att bli en av de största fotbollsspelarna i sin generation.

Vilken modell av fotbollsskor använder Erling Haaland?

Nike har många av fotbollsvärldens mest populära skomodeller i sitt utbud. Vilken modell av Nike fotbollsskor är det då som Erling Haaland använt sig av under rekordsäsongen 2022/23?

Tidigare har det varit en fråga som inte varit alldeles enkel att svara på, men denna säsong har han synts med främst Nike Gripknit Phantom GX Elite på fötterna.

Nike Gripknit Phantom GX Elite är fotbollsskor av högsta kvalitet, utformad för världens största stjärnor. Dessa fotbollsskor har en revolutionerande Nike Gripknit och ger bättre bollkontakt med en intuitiv design som är skapad för att förbättra din precision både när du skjuter och dribblar.

Den här versionen har också en Dynamic Fit-hälkappa omsluter vristen i mjukt, stretchigt material för en säker känsla.

Tags from the story
More from Benny Sjölind
Samsung – Den ultimata guiden 2024
Är du nyfiken på Samsungs utbud av produkter och tjänster? Då har...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *