Ny kampanj med Pedro Pascal från Casillero del Diablo

Pedro Pascal vinreklam

Casillero del Diablo, det kända vinmärket, har nyligen lanserat en ny version av sin kampanj Wine Legend. I kampanjen spelar Pedro Pascal huvudrollen, den berömda skådespelaren som är känd för sina enastående prestationer i serier som Game of Thrones och Narcos.

Han porträtterar karaktären “världens främsta tjuv” på ett mer modernt och gåtfullt sätt.

Enligt Sebastian Aguirre, global marknadschef, har det varit en speciell upplevelse att återigen få med Pedro Pascal i den globala kampanjen. Med sin utmärkta prestation har Pascal lyckats väcka den klassiska legenden om Casillero del Diablo till liv på ett modernare och mer engagerande sätt.

Kampanjen Wine Legend hade premiär i september 2021 och visades av miljontals människor världen över. För att se den senaste delen, besök thewinelegend.com och kolla in The Wine Legend – Dinner Party.

Legenden om Casillero del Diablo går tillbaka till mer än hundra år sedan och skapades av Viña Concha y Toros grundare Don Melchor de Concha y Toro. För att hålla ovälkomna gäster borta från sitt finaste vin spred han ryktet att djävulen bodde i källaren.

Sedan dess har historien spridits som en löpeld, och ingen objuden person vågar sig i närheten av källaren än idag. Nedan hittar du den underhållande första delen av kampanjen i sin helhet:

More from Benny Sjölind
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *