Byredo lanserar sin första smyckeskollektion “Virasaat”: En tidlös samling av exklusiva smycken

den nya Byredo smyckeskollektionen 2024

Här kommer ett utmärkt tips för dig som letar efter alla hjärtans dag presenter 2024. En Byredo-parfym är alltid ett säkert kort, med alla de lyxiga parfymer som finns hos märket. Men nu kommer ytterligare en nyhet från märket. I en spännande expansion av sitt lyxvarumärke har Byredo introducerat sin första smyckeskollektion någonsin, med det passande namnet “Virasaat”.

Detta markerar varumärkets inträde i en ny permanent kategori av fina smycken, och visar en serie som harmoniskt blandar traditionella motiv med modern design.

Essensen av “Virasaat”: Arv och självuttryck

“Virasaat”, som betyder “arv” på hindi, är djupt rotat i det personliga arvet hos Byredos grundare Ben Gorham. Denna debutkollektion är en hyllning till begreppet arv, som symboliserar överföringen av omhuldade ägodelar och traditioner från en generation till nästa.

Smyckena i den här kollektionen är designade för att hålla länge och förkroppsligar värdet och sentimentaliteten hos totemobjekt som bär på familjehistoria och personliga berättelser.

Läs också: Byredos nya parfym Animalique

En blandning av tidlösa motiv

Kärnan i kollektionen “Virasaat” är fusionen av två centrala motiv: rundade pärlformer och grafiska staplar. Den unika kombinationen bildar ett mönster som både kan upprepas och förlängas, vilket symboliserar de oändliga möjligheterna till personlig utsmyckning och självuttryck.

Designen är ett ode till smyckets grundläggande arketyper – att genomborra och att pryda – och avkodar den individuella ornamentikens praktik.

Hantverk och design: En flytande estetik

Kollektionen “Virasaat” är tillverkad med precision i Italien och består av en rad halsband, armband, ringar och örhängen. Pjäserna är tillverkade av silver och guld och har en flytande estetik, som om de formats av vattnets och tidens naturliga krafter.

Denna designmetod gör det möjligt för varje smycke att anpassa sig och ta på sig bärarens unika avtryck, vilket ytterligare personifierar upplevelsen av att äga och bära Byredo-smycken.

Byredos kreativa utforskning

Introduktionen av fina smycken understryker Byredos obevekliga strävan efter kreativt uttryck och innovation. Genom att satsa på denna nya kategori fortsätter varumärket att utmana konventionella gränser och utforska nya vägar för konstnärliga och personliga uttryck.

Kollektionen “Virasaat” är inte bara ett tillskott till Byredos lyxutbud utan också ett uttryck för företagets strävan att förena traditionella värderingar med modern kreativitet.

Tags from the story
More from Benny Sjölind
Bästa blogginlägg till video AI-verktyg 2024
AI-baserade plattformar som omvandlar blogginnehåll till videor är en prisvärd och snabb...
Read More
0 replies on “Byredo lanserar sin första smyckeskollektion “Virasaat”: En tidlös samling av exklusiva smycken”