Garmin lanserar Lily®2-serien: En ny trend inom smarta klockor för kvinnor

Garmin Lily 2 ny smartwatch 2024

Garmin har lanserat Lily®2-serien, nästa generation av sina små, eleganta smartklockor designade för kvinnor. Serien, som omfattar Lily 2 och Lily 2 Classic, erbjuder nya hälso- och fitnessfunktioner tillsammans med anslutna funktioner. Båda versionerna har en elegant, uppdaterad design med metallhölje, en dold display med en unikt mönstrad lins och nya trendiga färgalternativ.

Med upp till fem dagars batteritid i smartwatch-läge kan användarna njuta av funktioner som sömnpoäng, dansaktivitetsprofiler och kontaktlösa betalningar med Garmin Pay™.

Garmins senaste smartwatch-kollektion kombinerar elegans med avancerade hälso- och fitnessfunktioner

Nya Garmin Lily 2 Smartwatch 2024

Susan Lyman, Garmins Chief Global Consumer Marketing Officer, betonar seriens attraktionskraft: “Lily 2 är elegant och stilren, perfekt för en utekväll eller en dag på jobbet, samtidigt som den håller dig uppkopplad och håller koll på ditt välbefinnande.”

Lily 2-serien förenar klassisk estetik med modern teknik. Klockan har en metallboett och en unikt mönstrad skärm som visar en ljusstark pekskärm med en enkel vridning eller tryckning på handleden.

gamin lily 2 smartwatch
Lily2 – Studio Photography

Serien finns i flera vackra färger och har utbytbara armband i italienskt läder, nylon eller silikon för att matcha alla stilar. Användare kan också anpassa sin Lily 2 med funktionen “Your Watch, Your Way” på Garmins webbplats.

Lily 2-serien erbjuder en rad funktioner som är utformade för dagens aktiva kvinna:

  • Body Battery™ Energimätning: Spåra energinivåer för att hitta de bästa tiderna för aktivitet och vila.
  • Sömnpoäng: Få en poäng för sömnkvalitet, insikter för förbättring och spårning av sömnstadier, hjärtfrekvens, stress, Pulse Ox2 och andning.
  • Spårning av aktivitet: Håll koll på steg, kaloriförbränning, intensitetsminuter och mycket mer.
  • Sportappar: Inbyggda sportappar för fitness, yoga, styrketräning och mycket mer, inklusive en dansaktivitetsprofil för olika stilar.
  • Ansluten GPS: Anslut till en kompatibel smartphones GPS för exakta aktivitetsdata när du går, cyklar eller springer utomhus.
  • Rörelseförslag: Få påminnelser om att hålla dig aktiv och förslag på övningar som axelrullningar, sidosträckningar, knäböj med mera.
  • Garmin Pay™: Kontaktlösa betalningar är tillgängliga i Lily 2 Classic smartklockor för snabba och enkla transaktioner.

Viktiga hälsoinsikter för varje livsstil

Garmin Lily 2 ny smartwatch 2024

Lily 2-serien är mångsidig och redo att beräkna viktiga hälso- och fitnessdata dygnet runt. Den övervakar hjärtfrekvens, andning, pulsoxidering och stress och ger en morgonrapport med en översikt över sömn, kalender, väder med mera.

Under stressiga perioder kan användarna följa guidade meditationsövningar och lära sig andningstekniker med aktivitetsprofilen för andning. Serien innehåller också funktioner för kvinnohälsa för att spåra menstruationscykler och graviditet.

Håll kontakten med lätthet

Lily 2-serien är kompatibel med Apple® och Android™ smartphones och låter användare ta emot e-post, sms och andra aviseringar direkt på klockan. Säkerhets- och spårningsfunktioner ger sinnesro, till exempel incidentdetektering3, som skickar ett meddelande med användarens namn och plats till nödkontakter när den är parkopplad med Garmin Connect ™.

Appen, när den är parkopplad med smartklockan, visar också alla hälso- och fitnessdata, ansluter till vänner och erbjuder deltagande i utmaningar utan kostnad.

Lily 2-serien finns tillgänglig nu, med Lily 2 till ett pris av cirka 3 349 kronor och Lily 2 Classic från 3 599 kronor.

Tags from the story
, ,
More from Benny Sjölind
Allt du behöver veta om Amazon Sverige
Amazon, världens största onlinehandelsplattform, lanserade sin fullt fungerande svenska hemsida, Amazon.se, i...
Read More
0 replies on “Garmin lanserar Lily®2-serien: En ny trend inom smarta klockor för kvinnor”