Här är de smycken som Taylor Swift bar på Golden Globe-galan 2024

taylor swift golden globe smycken 2024

Den 81:a Golden Globe-galan, som hölls på The Beverly Hilton i Los Angeles, bevittnade en fantastisk uppvisning av lyx och elegans när de nominerade Taylor Swift och Natalie Portman prydde evenemanget i De Beers utsökt utformade diamantsmycken. Kvällen var ett bevis på tjusningen med De Beers etiskt framställda och naturliga diamanter, och framhävde varumärkets långvariga rykte i världen av avancerade smycken.

Taylor Swift och Natalie Portman: Inbegrepp av glamour och elegans

Taylor Swift, en global superstjärna och nominerad för Cinematic and Box Office Achievement, var sinnebilden för modern glamour, prydd i en rad av De Beers finaste diamantsmycken.

Hennes ensemble innehöll varumärkets signaturörhängen Arpeggia, en öronmanschett Dewdrop, klassiska diamantörhängen och ett urval av invecklat designade diamantringar, som visar varumärkets mästerskap inom diamantkonst.

Natalie Portman, som tävlade om priset för bästa kvinnliga huvudroll i en musikal- eller komedifilm, utstrålade naturlig elegans i De Beers klassiska diamantstycken.

Hennes look accentuerades av de sofistikerade Lea diamantörhängena och ett evighetsarmband i diamant, vilket ytterligare cementerade De Beers status som en leverantör av tidlös elegans.

De Beers: Ett arv av diamantkvalitet

över 130 års expertis inom diamantindustrin har De Beers Jewellers etablerat sig som en ledare inom lyxiga diamantsmycken. Varumärkets unika koppling till diamantkällor gör det möjligt att få tillgång till jordens mest extraordinära diamanter, vilket garanterar överlägsen kvalitet och spårbarhet. Varje smycke är ett bärbart konstverk som förstärker naturens skönhet genom tidlös design.

De Beers engagemang för hållbarhet och etiska metoder sammanfattas i initiativet “Building Forever”. Detta löfte betonar en bättre framtid som respekterar samhällen, etiska metoder och den naturliga miljön, vilket stärker De Beers roll som en ansvarsfull ledare på marknaden för lyxsmycken.

Taylor Swift och Natalie Portmans Golden Globe-smycken 2024

Taylor Swifts hade följande smycken på Golden Globe 2024:

  • De Beers Arpeggia örhängen med tre linjer och långa diamanter i 18K vitguld
  • Klassiska runda briljantdiamantörhängen och öronmanschett med dewdrop
  • En rad diamantringar och armband från De Beers i platina och vitguld

Natalie Portman kompletterade sin klädsel med:

  • De Beers Lea diamantörhängen i platina
  • Klassiskt evighetsarmband med rund briljantdiamant i platina

De Beers Jewellers, grundat i London med en flaggskeppsbutik på Old Bond Street och en närvaro på exklusiva globala platser, fortsätter att vara sinnebilden för lyx inom diamantsmycken. Varumärkets passion för kreativitet, hantverk och etiska metoder samverkar för att skapa fantastiska smycken som inte bara förhöjer bärarens glamour utan också bidrar positivt till världen.

More from Benny Sjölind
Sennheiser lanserar HD 620S hörlurar: Nästa Generation i HD 600-serien
Sennheiser har idag officiellt presenterat HD 620S hörlurar, det senaste tillskottet till...
Read More
0 replies on “Här är de smycken som Taylor Swift bar på Golden Globe-galan 2024”