The Macallan och Bentley presenterar whiskysamarbete: The Macallan Horizon

The Macallan och Bentley presenterar whiskysamarbete: The Macallan Horizon

I ett nytt samarbete har The Macallan och Bentley Motors nu lanserat The Macallan Horizon, en revolutionerande whisky som förenar det uppskattade arvet från exceptionell single malt med den oöverträffade hantverksskickligheten inom lyxbilstillverkning. Detta partnerskap förebådar en ny era av innovation, där omsorgsfullt hantverk och banbrytande teknik sammanstrålar och sätter en ny standard inom området för fina spritdrycker.

Macallan Horizon sticker ut från mängden med sin extraordinära förpackning – ett horisontellt kärl med en distinkt 180-graders vridning som utmanar normerna för hur whisky presenteras.

Detta designunderverk återspeglar inte bara bilindustrins estetiska principer utan förkroppsligar också ett engagemang för innovation och skönhet. Samarbetet mellan dessa två ikoniska varumärken har resulterat i en produkt som tänjer på gränserna för traditionellt whiskyhantverk.

En hyllning till delade värderingar och hållbart hantverk

The Macallan och Bentley presenterar whiskysamarbete: The Macallan Horizon

Som en symbol för de djupt rotade värderingar och den innovation som The Macallan och Bentley delar, integrerar whiskyns förpackning sex material som är centrala för båda varumärkena. Bland dem finns ett skräddarsytt glas inneslutet i ett aluminiumband, tillverkat enligt Bentleys exakta standarder, och ett lyxigt kastanjefärgat läderfoder som understryker engagemanget för hållbarhet och excellens.

En ram av återvunnen koppar, inklusive material från The Macallans pensionerade destillationsapparater, och ekinlägg från whiskyfat, länkar produkten ytterligare till dess arv och hantverksetos.

The Macallan och Bentley presenterar whiskysamarbete: The Macallan Horizon

The Macallan Horizon är tillverkad av The Macallans Master Whisky Maker, Kirsteen Campbell, och är en blandning av sex sherrylagrade ekfat, vart och ett utvalt för att förkroppsliga essensen av Bentleys sofistikerade stil.

Whiskyn bjuder på en rik palett av torkad frukt och kryddor, balanserat med toner av ek och läder – aromer som för tankarna till Bentleys lyx. Denna omsorgsfullt framställda whisky erbjuder inte bara en smakupplevelse utan fångar också den tidlösa elegansen hos sin motsvarighet i bilvärlden.

Ett exklusivt erbjudande för konnässörer

The Macallan och Bentley presenterar whiskysamarbete: The Macallan Horizon

The Macallan Horizon är en begränsad utgåva som endast finns tillgänglig via The Macallan Estate Boutique, utvalda inhemska butiker och resebutiker samt premiumåterförsäljare. Detta samarbete representerar inte bara en höjdpunkt inom design och hantverk, utan erbjuder också whiskyentusiaster och samlare ett oöverträffat tillskott till sina samlingar.

Tags from the story
,
More from Benny Sjölind
Världens första MicroLED-baserade binokulära smarta glasögon för företag
Vuzix® Corporation, en ledande leverantör av smarta glasögon och teknik och produkter...
Read More
0 replies on “The Macallan och Bentley presenterar whiskysamarbete: The Macallan Horizon”