Klubb Hemköp firar två miljoner medlemmar med hållbarhetsfokus

klubb hemköp

Klubb Hemköp, som introducerades för allmänheten i oktober 2020, har uppnått en anmärkningsvärd medlemssiffra på två miljoner. Detta lojalitetsprogram, skapat för att belöna trogna kunder hos Hemköp, har snabbt blivit ett framgångsrikt initiativ. Programmet är unikt i sin strävan att premiera inte bara köp utan även hållbara val.

En belöning för hållbara val

Sedan starten har Klubb Hemköp varit i framkant när det gäller att uppmuntra till ett mer hållbart konsumtionsmönster. Medlemmar belönas med poäng för varje krona de spenderar, med extra fördelar för dem som väljer ekologiska och KRAV-märkta produkter.

Från och med september 2023 har dubbla poäng erbjudits för dessa miljövänligare alternativ, vilket ytterligare förstärker klubbens engagemang för miljön.

Firande med fördelar

Klubb hemköp erbjudanden

För att fira denna betydande tillväxt i medlemskapet, kommer Klubb Hemköp att erbjuda särskilda förmåner och erbjudanden i Hemköps butiker över hela Sverige under vecka 6.

Dessa inkluderar inte bara rabatter på en mängd produkter utan också extra poäng på utvalda hållbara val, som barnsortimentet Minstingen och veckans utvalda miljövänliga och vegetariska produkter.

Framtidsutsikter för Klubb Hemköp

Joel Bergman, CRM-chef för Hemköpskedjan, uttrycker sin entusiasm över klubbens framgång.

“Att nå två miljoner medlemmar är en otrolig bedrift och ett tydligt tecken på att våra kunder värderar vårt engagemang för hållbarhet och hälsa. Vi är långt ifrån nöjda och planerar att fortsätta utveckla Klubb Hemköp för att välkomna ännu fler medlemmar.”

Bergman betonar vidare att kundernas positiva respons på Klubb Hemköps hållbarhetsfokus och klubbpriser är drivkrafter bakom initiativet att fira denna milstolpe med ännu bättre erbjudanden, både i fysiska butiker och online.

Med sitt unika fokus på hållbarhet och kundbelöningar fortsätter Klubb Hemköp att stärka sin position som en ledande kundklubb inom dagligvaruhandeln, samtidigt som de bidrar till en mer hållbar framtid.

Tags from the story
More from Benny Sjölind
Nästa kryptovaluta att explodera i värde – Här är verktyget som hjälper dig hitta nya fynd
Det är ett stort intresse för kryptovalutor just nu. Nyligen nådde Bitcoin...
Read More
0 replies on “Klubb Hemköp firar två miljoner medlemmar med hållbarhetsfokus”