Taysta söker Sveriges bästa restauranggäst – Drömjobbet för matälskare

jobbannons professionell restauranggäst

Är du en matälskare som drömmer om att få betalt för att äta på restaurang? Då har du nu chansen att göra din dröm till verklighet. Taysta, mötesplatsen för alla som älskar gastronomi, är på jakt efter Sveriges bästa restauranggäst. Detta är det perfekta jobbet för en äkta foodie som älskar att utforska nya smakupplevelser.

Vem söker man?

jobbannons professionell restauranggäst

Taysta letar efter någon som trivs på restaurang, har en passion för mat, och är social och utåtriktad. Tidigare erfarenhet är inte nödvändigt, utan man värdesätter entusiasm och ett öga för detaljer högre. Som professionell restauranggäst kommer du att få betalt för att resa runt i Sverige, besöka olika restauranger, och njuta av mat och dryck.

Patrik Wengberg, Kommunikationsansvarig på Taysta, säger: “Det här är en unik möjlighet för foodies och matälskare att besöka olika restauranger och utveckla sina färdigheter inom fotografering, storytelling och naturligtvis mat.”

Fotografi- och redigeringsvana är en fördel, men Taysta söker framför allt någon med ett personligt och kreativt uttryck.

Vad innebär jobbet?

Huvudsakliga Uppgifter

  • Äta på restaurang
  • Välja ut och avnjuta fotovänliga maträtter och drycker
  • Fotografera restauranger, maträtter och drycker

Krav och meriter

  • Du måste vara över 18 år
  • Tidigare erfarenhet är inte nödvändig, men en passion för mat är ett måste
  • Fotografi- och redigeringsfärdigheter är meriterande

Ansökningarna är öppna fram till den 28:e juni 2024. Taysta söker någon med en stor aptit, eftersom lönen kommer att spegla din hunger.

Överväldigande intresse

jobbannons professionell restauranggäst

Drömjobbet har redan lockat många sökande. På bara drygt en vecka har Taysta mottagit över 2000 ansökningar.

“Vi visste att intresset skulle vara stort, men att det skulle bli en sådan anstormning hade vi inte förväntat oss. Det kommer att ta några veckor efter sista ansökningsdagen att gå igenom alla ansökningar,” säger Patrik Wengberg.

Om du brinner för god mat och vill få betalt för att njuta av den, så är detta en bra möjlighet. Vem vet, du kanske blir Sveriges nästa professionella restauranggäst!

Tags from the story
More from Benny Sjölind
Adidas och Prada presenterar kollektionen “Adidas Football for Prada”
Adidas och Prada har gått samman för att presentera kollektionen “Adidas Football...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *