Världens första MicroLED-baserade binokulära smarta glasögon för företag

AR Smart Glasses 2022

Vuzix® Corporation, en ledande leverantör av smarta glasögon och teknik och produkter för Augmented Reality (AR), presenterar nu att Vuzix Shield ™ Smart Glasses. Dessa representerar de mest kraftfulla binokulära optiskt genomskinliga smarta glasögonen som hittills byggts för företagskunder i ett oavhängigt elegant glasögonformat.

Vuzix Shield™ är ett revolutionerande språng för AR-smarta glasögon för företag. Vuzix Shield™ Smart Glasses erbjuder all datorkraft och prestanda från Snapdragon® XR1-plattformen och dess förbättrade AR-funktioner i kombination med Vuzix egen vågledaroptik som drivs av miniatyrmikro-LED (uLED)-stereoskärmar för att ge en helt okulärt genomskinlig heads-up-display.

Vuzix Shield är placerad i lätta, eleganta, receptbelagda skyddsglasögon i kombination med stereo HD-kameror, och ger en unik AR-upplevelse som kan bäras.

Anslut till Metaverse

Man kan ansluta till metaversum för att få tillgång till IT-sensorer, instruktioner eller direkt fjärrstyrning, så att du har händerna fria samtidigt som du ser den verkliga världen sömlöst. Skanna koder med en avancerad OCR-läsare eller trådlöst strömma video från fältet, allt aktiverat via röst eller beröring. Vuzix Shield kopplar ihop smarta arbetskrafter med AR-system för optimerad prestanda, säkerhet och operativ effektivitet.

Taggar från artikeln
Skrivet av
Mer från Redaktionen
LG lanserar OLED Flex – Världens första justerbart böjliga OLED-TV
LG Electronics har lanserat den 42 tum stora TV-modellen LG OLED Flex...
Läs mer
Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *