Världens första MicroLED-baserade binokulära smarta glasögon för företag

AR Smart Glasses 2022

Vuzix® Corporation, en ledande leverantör av smarta glasögon och teknik och produkter för Augmented Reality (AR), presenterar nu att Vuzix Shield ™ Smart Glasses. Dessa representerar de mest kraftfulla binokulära optiskt genomskinliga smarta glasögonen som hittills byggts för företagskunder i ett oavhängigt elegant glasögonformat.

Vuzix Shield™ är ett revolutionerande språng för AR-smarta glasögon för företag. Vuzix Shield™ Smart Glasses erbjuder all datorkraft och prestanda från Snapdragon® XR1-plattformen och dess förbättrade AR-funktioner i kombination med Vuzix egen vågledaroptik som drivs av miniatyrmikro-LED (uLED)-stereoskärmar för att ge en helt okulärt genomskinlig heads-up-display.

Vuzix Shield är placerad i lätta, eleganta, receptbelagda skyddsglasögon i kombination med stereo HD-kameror, och ger en unik AR-upplevelse som kan bäras.

Anslut till Metaverse

Man kan ansluta till metaversum för att få tillgång till IT-sensorer, instruktioner eller direkt fjärrstyrning, så att du har händerna fria samtidigt som du ser den verkliga världen sömlöst. Skanna koder med en avancerad OCR-läsare eller trådlöst strömma video från fältet, allt aktiverat via röst eller beröring. Vuzix Shield kopplar ihop smarta arbetskrafter med AR-system för optimerad prestanda, säkerhet och operativ effektivitet.

Taggar från artikeln
Skrivet av
Mer från Redaktionen
Bästa powerbank med solceller sommaren 2023
Nu när sommaren är här är en powerbank ett absolut måste om...
Läs mer
Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *