Samsung presenterar sina nya TV:n för 2023 – Med toppmodell som utlovas vara deras bästa TV någonsin!

Samsung lanserar nu sitt efterlängtade TV-sortiment för 2023 på den nordiska marknaden, inklusive Sverige. Det senaste sortimentet av Samsung TV-apparater introducerar evolutionära framsteg inom ljud- och bildkvalitet, vilket ger en förbättrad tittarupplevelse för konsumenterna.

Med fokus på uppkoppling och personliga upplevelser erbjuder de nya QLED- och OLED-modellerna banbrytande innovationer som är utformade för att tillgodose TV-entusiasternas behov. Hela sortimentet, som inkluderar Neo QLED 8K, 4K, UHD-modeller och Samsung Lifestyle TV-apparater, finns nu tillgängligt via Samsungs nordiska webbplatser.

Läs mer: Nya ramar till populära Samsung The Frame

Samsungs bästa TV någonsin: Neo QLED 8K QN900C

Samsungs bästa TV någonsin: Neo QLED 8K QN900C

Årets Neo QLED 8K-serie toppas av Samsungs mest imponerande tv hittills, QN900C. Den här modellen har en kraftfull 8K Neural Quantum Processor som använder data från upp till 64 neurala nätverk för att återge intrikata detaljer, vilket resulterar i exceptionell uppskalningsprestanda.

Med en smal design och ett förhållande mellan skärm och kropp på upp till 99 procent erbjuder QN900C en uppslukande tittarupplevelse. Dessutom har Samsung utvecklat en ny stativdesign för att elegant hålla den smala One Connect-boxen.

TV:n har också ett 90 W-ljudsystem som kan kombineras med Samsung soundbars med den senaste Q-Symphony 3.0-tekniken, vilket skapar en förbättrad surroundljudupplevelse. QN900C finns i storlekar från 65 till 85 tum och kostar mellan 57 999 kronor och 109 999 kronor.

Den ultimata 4K QLED-upplevelsen: Samsung QN95C

nya samsung TV:n 2023

QN95C är Samsungs flaggskepp Neo QLED 4K-modell som erbjuder en exceptionell tittarupplevelse. Med sin nya supertunna Infinity One-design mäter den här tv:n bara 20 mm i tjocklek, vilket gör den till Samsungs tunnaste helt integrerade tv hittills.

Alla anslutningar är sömlöst integrerade i skärmen. QN95C har Quantum Matrix MiniLED-teknik för fantastisk HDR-prestanda och stöder 4K-upplösning med upp till 144 bilder per sekund på alla 4 HDMI-portar.

Spelare kommer att uppskatta den nya AI-tekniken som analyserar varje scen och tillämpar HDR-effekter i realtid på SDR-innehåll, vilket resulterar i ljusare och mer verklighetstrogna bilder. QN95C finns i storlekar från 55″ till 85″ och kostar mellan 32 999 kronor och 71 999 kronor.

Framsteg inom OLED-tekniken: Samsung OLED S95C

nya samsung tv:n 2023

Samsung fortsätter att tänja på gränserna för OLED-tekniken med sitt senaste erbjudande, OLED S95C. Den här TV:n har en OLED-skärm med Quantum Dot-drift som ger levande färger även i de ljusaste sekvenserna. OLED S95C finns i tre storlekar, inklusive ett anmärkningsvärt 77-tumsalternativ, och har en smal design med en tjocklek på bara 11 mm.

Den innehåller också ett kraftfullt 70W 4.2.2ch högtalarsystem. TV:n levereras med en separat tunn One Connect Box som kan fästas på basen eller döljas med hjälp av en 2,5 meter lång kabel vid väggmontering. OLED S95C finns i storlekar från 55″ till 77″ och kostar mellan 31 999 kronor och 60 999 kronor.

Förbättrad smart-tv, uppkoppling och spelupplevelse

bästa samsung gaming skärmar 2023

Samsung strävar efter att förenkla vardagen med sömlös integration i hela sitt ekosystem. TV-sortimentet 2023, med start från Q60C-modellen, har en inbyggd SmartThings-hubb som stöder Matter, vilket möjliggör enkel anslutning till olika enheter.

Samsung har också utökat utbudet av upplevelser och underhållning inom sina Smart TV-modeller. Smart Start-paketet ger användarna direkt tillgång till populära streamingtjänster, medan TV Plus-tjänsten nu erbjuder ett ännu bredare urval av kanaler.

För spelentusiaster har flera modeller i sortimentet stöd för 4K@144Hz, vilket garanterar smidig och uppslukande spelupplevelse. Funktionen Mini Map Zoom har uppdaterats för att stödja 16:9-konsolspel, och användarna kan nu dela den inzoomade bilden med andra enheter, till exempel bildskärmar eller surfplattor.

Alla FreeSync Premium Pro-kompatibla modeller har stöd för HDMI 2.1 HFR (4K120) på alla fyra HDMI-portar, vilket ger en förstklassig spelupplevelse.

Läs mer: Samsungs utomhus-TV The Terrace

More from Benny Sjölind
IFL Watches presenterar nya specialtillverkade G-Shock CasiOak Black Metal Galaxy
Universum har alltid fascinerat mänskligheten och lockat oss att utforska dess vidsträckta...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *