Samsungs The Frame får fler anpassningsmöjligheter med hjälp av FRAME IT

nya ramar till samsung the Frame TV 2023

Samsungs populära TV, The Frame, är känd för sin tavel-liknande utformning och sin sömlösa integration i hemmet. Nu utökas möjligheterna att personifiera TV:n, tack vare ett nytt samarbete med den svenska ramverkstaden FRAME IT.

En perfekt fusion av konst och teknologi

snygga ramar till Samsung the Frame 2023

Samsungs The Frame erbjuder en unik kombination av konst och teknologi. Den är utformad för att smälta in i hemmiljöer och erbjuda en konstnärlig känsla för användarna. Med det nya samarbetet med FRAME IT blir alternativen för anpassning av TV:n ännu större.

Fyra nya ramar presenteras i färgerna vit, svart, guld och champagne, vilket skapar fler alternativ för personligt uttryck och passform med inredningen.

Bredare ramar för ett mer rustikt intryck

snygga nya ramar till Samsung the Frame Tavel-tv 2023

Dessa nya ramar är bredare än de ursprungliga ramarna som erbjuds av Samsung, vilket ger en mer rustik känsla. Ramarna kan appliceras direkt på din The Frame, vilket gör att du enkelt kan uppdatera din TVs utseende vid en flytt eller när du bara känner för en förändring.

Henrik Aronsson, Vice President Consumer Electronics på Samsung i Norden, betonar vikten av att sätta människan i fokus vid produktdesign och eftersträvar teknik som kan skräddarsys efter individuella beteenden, behov och stilar. “De nya ramarna till The Frame är ett lysande exempel på när teknik och inredning kan gå hand i hand”, säger han.

Pris och tillgänglighet

snygga ramar till Tavel-tv Samsung The Frame 2023

Dessa nya ramar börjar säljas i Norden från och med början av juni 2023 och passar Samsungs The Frame från 43 till 85 tum. De är kompatibla med modeller som lanserades från 2021 eller senare.

Ramarna kan köpas i FRAME IT:s butiker i Stockholm, Göteborg och Uppsala, eller online via FRAME IT, till ett pris mellan 2499 och 3499 SEK. Under lanseringsmånaden, juni 2023, erbjuds de till ett nedsatt kampanjpris mellan 1999 och 2999 SEK.

Läs mer: Bästa utomhus-TV till terrassen 2023

[lasso ref=”elon-2″ id=”2752″ link_id=”3469″]
Tags from the story
,
More from Benny Sjölind
OpenAI lanserar Sora: Nästa steg inom AI-genererade videon
OpenAI, som ligger bakom revolutionerande produkter som ChatGPT och Dall-E, har lanserat...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *