Bästa skärmförstorare för mobiltelefoner 2024

bästa skärmförstorare för mobiltelefoner 2023

Allt mer av det vi gör på daglig basis förflyttas till våra telefoner. Det gäller allt från att läsa nyheter till att kolla på serier och filmer. Även om det är praktiskt att kunna ha med sig smartphone överallt, finns det tillfällen då det kan vara bra med en större skärm. Här tar vi fram bästa skärmförstorare för mobiltelefoner 2024.

Brukar du ibland slötitta på serier och filmer på din mobil? Då har du säkert önskat att du skulle ha tillgång till en större skärm. Nu finns många bra produkter på marknaden som erbjuder denna teknik i form av skärmförstorare för mobilen. Med dessa kan du till stora delar ersätta TV:n och bärbara datorer i ditt hem och du kan också ta med dem på resor.

Läs mer: Bästa mobilkamera enligt experterna

Bästa skärmförstorare för mobiltelefoner 2024

bästa skärmförstorare för mobilen 2024

Denna skärmförstorare för mobilen har 5D biovisuell effekt, som är lätt att använda. Den är lätt att bära, lätt i vikt och lämplig för inomhus, camping, turism, fritid och många andra platser. Lädermaterialet gör den också bekväm att ha t.ex. i famnen om du kollar filmer och serier i sängen eller på soffan.

Du får en superklar förstorad skärm på 2-4 gånger skärmen på din mobiltelefon. Den har ett stabilt stöd med tre vinklar som stödjer mobiltelefonen, tack vare lädertexturen som har en halkskyddande effekt.

bästa skärmförstorare för mobiltelefonen 2024

Denna HD-spegel hjälper till att skydda ögonen och ger högre skärmupplösning via HD-zoomoptisk teknik. Smartphone-förstärkaren fungerar precis som en projektorskärm och förstorar telefonskärmen 3-4 gånger.

Den har halkfri design,förstoringsglas som gör att mobiltelefon inte glider. Mobilskärmförstoringsglaset är särskilt utformat för att passa smartphones som iPhones Xs Max / XR / X / 8 / 8S, Samsung Galaxy Note 10/9/8 och liknande modeller.

Även denna skärmförstorare är tunn och hopfällbar, vilket gör att den enkelt bäras i din väska.

bästa skärmförstorare för mobiltelefoner 2024

Här har vi en modell av skärmförstorare som är såpass stilig att den kan användas som designföremål till hemmet. Den använder optisk teknik med högupplöst zoom och behöver alltså inget batteri.

Med hjälp av den högupplösta zoomoptik förstoras mobiltelefonens skärm 4 ~ 6 gånger med en klar bild och utan strålning.

bästa skärmförstorare för mobiltelefoner 2024

Här har du en 14 Tums skärmförstorare med böjd form som använder sig av optisk HD-zoomteknik. Denna förstorar din skärmskärm 2-4 gånger och är alltså perfekt för att titta på filmer och spel.

Denna telefonskärmförstärkare fungerar med alla smartphones och modeller, som iPhone, Samsung, Google, Huawei, osv.). Du behöver bara sätta telefonen i skärmförstärkaren för att njuta av den hemmabioliknande effekten. Telefonstativet har en gummirad som håller telefonen stadigt så att telefonen inte rör sig neråt. 

More from Benny Sjölind
LG presenterar nya UltraGear™ OLED-Gamingskärmar – En ny era inom gamingteknologi
LG Electronics har nu offentliggjort den senaste serien av UltraGear™ OLED-gamingskärmar i...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *