Nu har nya Furla Mistica parfym lanserats: En essens av Italiensk förtrollning

Nya Furla Mistica parfym

Det välrenommerade italienska modehuset Furla lanserar nu Furla Mistica, den senaste skapelsen i deras växande parfymkollektion. Efter framgången med Furla Autentica, som vann pris för årets damdoft under 700 kr vid Swedish Beauty Awards 2023, och efterföljaren Furla Unica, markerar Mistica ett nytt ambitiöst kapitel i Furlas utforskning av parfymens konst. Här är allt du behöver veta om nya parfymen Furla Mistica.

Nya Furla Mistica parfym – Inspirerad av ikonisk design

Nya Furla Mistica parfym

Furla Mistica drar sin inspiration från den berömda Furla Candy-väskan, en blickfångare på Women’s Fashion Week SS22 i Milano. Candy-väskans design, som präglas av återvunnen termoplastisk polyuretan, står som en hyllning till hållbarhet och modern estetik, vilket återspeglas i Mistica’s essens.

Mistica badar i en djupt lila nyans som symboliserar både styrka och kvinnlighet, omfamnad av en atmosfär av mysterium. Flaskans design, förhöjd med eleganta detaljer på locket och Furlas logotyp, samt den frostade glaseffekten, speglar väskans design och adderar en dimension av exklusivitet.

En oemotståndlig doftkomposition

Nya Furla Mistica parfym

Mistica är en hypnotiserande blandning där kryddig svartpeppar möter fruktiga noter av hallon och citron, vilket öppnar upp för en förförisk resa. Hjärtat av doften vibrerar av rosens sensualitet, ackompanjerat av svartvinbär och petitgrain, vilket övergår i en varm bas av vanilj, cederträ och vetiver.

Denna doft är en inbjudan till att uppleva den italienska sofistikationens och mystikens värld.

En hyllning till Italiensk tradition och elegans

Med introduktionen av Mistica välkomnar Furla alla att utforska en värld av italiensk charm, förpackad i en otroligt förtrollande flaska. Denna nya doft är en manifestation av Furlas engagemang för kvalitet och tradition, som erbjuds i tre olika storlekar för att passa varje individuell stil och preferens.

Furla Mistica är tillgänglig hos utvalda återförsäljare inklusive Lyko.se från och med idag. Furla, med sina rötter djupt förankrade i italiensk designtradition sedan starten 1927 av Aldo Furlanetto, fortsätter att bekräfta sitt arv genom varje flaska parfym, vilket erbjuder en unik blend av modernitet och tidlös elegans.

Tags from the story
More from Benny Sjölind
Kolla in dessa unika hörlurar tar bort av luftföroreningar i din omgivning
Dyson har några av de lyxigaste luftrenarna på marknaden, men ifjol tog...
Read More
0 replies on “Nu har nya Furla Mistica parfym lanserats: En essens av Italiensk förtrollning”