Gents firar 20 år med lansering av exklusiv jubileumsparfym i samarbete med japanska Di Ser

gents jubileumsparfym 2024 Di Ser

I samband med sitt 20-årsjubileum lanserar nu Gents en exklusiv jubileumsparfym, utvecklad i samarbete med det japanska parfymhuset Di Ser. Efter nästan två års utvecklingsarbete har man skapat Kamikura, en doft som fångar essensen av Skandinaviens inspirerande natur i en unik blandning av fräscha och träiga noter.

Kamikura, som betyder helig plats på japanska, är en parfym som börjar med toppnoter av fräsch lime och yuzu, ackompanjerat av balsamisk tall från de sällsynta ezo- och todoträden. Dessa initiala noter övergår snart till hjärtnoter av lavendel och vetiver, och avslutas med en bas av tvålig ekmossa samt djupa, träiga ackord av cypress, patchouli och oud.

Gents firar 20 år med lansering av exklusiv jubileumsparfym i samarbete med japanska Di Ser

Resultatet är en lugnande och meditativ doft som hyllar både den japanska traditionen och den svenska naturkänslan.

Denna limiterade utgåva av Kamikura är endast tillgänglig genom Gents egen webbplats samt i utvalda butiker. En 33 ml flaska Extrait de Parfum prissätts till 1995 kr, vilket speglar parfymens exklusiva natur och den noggranna tillverkningsprocessen.

Di Ser – Tradition och natur i harmoni

parfymhuset Di Ser

Grundat 1999 i Sapporo, Japan, är Di Ser kända för sina unika dofter som är djupt rotade i den japanska traditionen. Parfymhuset använder naturliga essenser från Hokkaidos bergiga landskap, där de stora klimatskillnaderna bidrar till ingrediensernas unika kvaliteter.

Di Sers logotyp, en stiliserad lotusblomma som reflekteras i vatten, symboliserar företagets djupa förankring i natursymbolik och poesi.

Den nya parfymen Kamikura är inte bara en hyllning till Gents tjugo år i branschen, utan också en gest av hopp om lycka och frid, vilket är vad varje sprut av Kamikura syftar till att förmedla.

Gents firar 20 år med -20% på hela sortimentet

bästa rea på lyxparfymer 2024

Samtidigt som man firar 20 år passar Gents också på att ge oss ett riktigt bra tillfälle att fynda bland exklusiva parfymer online. Hos Gents hittar du Sveriges bästa utbud av nischmärken som Creed, Xerjoff, Roja Parfums och Nishane – bara för att nämna några märken.

Detta är ett utmärkt tillfälle att fynda bland bästa herrparfymer för sommaren 2024!

Tags from the story
More from Benny Sjölind
Adidas presenterar Manchester Uniteds nya hemmatröja som hyllar stadens industriella arv
Adidas och Manchester United har lanserat sin hemmatröja för fotbollssäsongen 2023/24, ett...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *