Adidas samarbetar med Yohji Yamamoto med skon Y-3 Gendo

Adidas Yohji Yamamoto Y-3 Gendo

Adidas går samman med Yohji Yamamoto ännu en gång och visar upp en banbrytande skapelse – Y-3 GENDO. Denna innovativa sneaker har inspirerats av den japanska principen “Ma”, som symboliserar ändamålsenlig tomhet, och har en unikt urholkad TPU-platta som ursprungligen skapades av adidas designteam för förbättrad prestanda och sömlöst blandas med den klassiska Superstar.

Denna synergi mellan Yohjis designfilosofi och de ikoniska Three Stripes gav upphov till en enastående skosilhuett.

Adidas samarbetar med Yohji Yamamoto med skon Y-3 Gendo

Y-3 GENDO gjorde sin debut under Yohji Yamamotos visning på Paris modevecka i juni 2022, och det var ett anmärkningsvärt ögonblick när den prydde rampen som en central punkt i den japanska designerns primära kollektion.

Läs också: Nya modelanseringar från Adidas

Adidas Yohji Yamamoto Y-3 Gendo

Den avantgardistiska designen omfamnar begreppen tomrum och höjd och har en ihålig hård polymergrund i kombination med överlägsen läderfinish. Y-3 GENDO Superstar är en blinkning till adidas rika historia och integrerar den toppmoderna mellansulan med den klassiska Superstar-designen.

Y-3 GENDO ProModel är å andra sidan en high-top Pro Model-design som ersätter den traditionella snörningen med en modern blixtlåsmekanism.

Adidas Yohji Yamamoto Y-3 Gendo

Både Y-3 GENDO ProModel och Y-3 GENDO Superstar lanseras den 21 oktober och kommer att finnas tillgängliga över hela världen på adidas.com/y-3, CONFIRMED, fysiska butiker och utvalda återförsäljare.

Tags from the story
More from Benny Sjölind
Nike presenterar revolutionerande Dri-FIT ADV-teknologi i årets nya landslagsdräkter
Vi har en spännande fotbollssommar att se fram emot med bland annat...
Read More
0 replies on “Adidas samarbetar med Yohji Yamamoto med skon Y-3 Gendo”