Jan Ryde, VD för Hästens, avslöjar sin unika affärsfilosofi i ny bok

When Business Is Love: The Spirit of Hästens ny bok

Jan Ryde, den visionäre VD:n bakom den välkända svenska lyxsängstillverkaren Hästens, har släppt sin nya bok “When Business Is Love: The Spirit of Hästens – At Work, At Play, and Everywhere in Your Life”. Rydes bok finns tillgänglig som inbunden bok, e-bok och ljudbok – den senare inläst av den hyllade skådespelaren Jon Hamm – och är en djupgående undersökning av hur man integrerar kärlek och service i kärnan av affärsverksamheten.

Hästens arv: Att tillverka världens finaste sängar med hjärta

Hästens, ett varumärke som är synonymt med oöverträffad kvalitet och utsökt hantverk inom branschen för lyxiga sängkläder, har en rik historia som sträcker sig över 170 år tillbaka i tiden. Under Jan Rydes ledning har företaget stärkt sitt internationella rykte och attraherat en kundkrets som sträcker sig från Hollywoodeliten till globala dignitärer.

Boken fördjupar sig i de grundläggande principer som har format Rydes ledarskap och Hästens framgång, och lyfter fram vikten av värderingar som ärlighet, integritet och ödmjukhet för att skapa en kultur av excellens.

En resa från tradition till modern lyx

Historien om Hästens, som berättas i “When Business Is Love”, börjar 1852 som en blygsam sadelmakeriverkstad och utvecklas till ett globalt hyllat varumärke. Boken tar läsarna genom denna anmärkningsvärda omvandling och betonar den hängivenhet till hantverk som har blivit Hästens kännetecken.

Särskilt Grand Vividus-modellen, en lyxig höjdpunkt som kräver 600 timmar att tillverka, är ett bevis på skickligheten och passionen hos Hästens hantverkare, av vilka vissa representerar generationer av familjeengagemang i företaget.

Att ingjuta kärlek i varje aspekt av verksamheten

Rydes bok är mer än en företagshistoria; det är en guide för att införa kärlek i alla verksamheter. Han menar att när kärlek är den drivande kraften frigörs gränslös potential och överflöd. Berättelsen hyllar inte bara Hästens prestationer utan fungerar också som en blåkopia för företag som strävar efter att blanda passion med praktik, vilket förändrar hur de arbetar och interagerar med världen.

“With Business Is Love” är en fängslande läsning för ledare, entreprenörer och alla som är intresserade av skärningspunkten mellan affärer, hantverk och innerlig hängivenhet. Jan Rydes perspektiv inbjuder läsarna att ompröva sin inställning till affärer och uppmuntrar till ett tankesätt där passion och omsorg är en integrerad del av framgång och tillfredsställelse.

ny bok om hästen av Jan Ryde
Tags from the story
More from Benny Sjölind
LG Display demonstrerar transparenta OLED-skärmar på CES 2022
LG Display, världens ledande innovatör av skärmteknik presenterar sina nya transparenta OLED-lösningar...
Read More
0 replies on “Jan Ryde, VD för Hästens, avslöjar sin unika affärsfilosofi i ny bok”