Justin Timberlake återvänder med nya singeln “Selfish” och nya albumet “Everything I Thought It Was”

Lanseringsdatum Justin Timberlake "Selfish" och album "Everything I Thought It Was"

Justin Timberlake, världskänd för sin mångsidiga talang inom musik och film, är tillbaka i rampljuset. Med den färska singeln “Selfish”, som är en del av hans kommande album ”Everything I Thought It Was”, återvänder han till musikscenen.

Justin Timberlake nya singeln “Selfish” och albumet “Everything I Thought It Was” lanseringsdatum

Lanseringsdatum Justin Timberlake "Selfish" och album "Everything I Thought It Was"

Justin Timberlakes sjätte studioalbum med nya singeln “Selfish” och albumet “Everything I Thought It Was” lanseringsdatum är den 15 mars via RCA Records.

Premiär av “Selfish” i Memphis

Timberlake, som senast släppte soloalbumet ”Man of the Woods” år 2018, introducerade sin nya singel “Selfish” under en intim konsert i sin hemstad Memphis. Denna låt markerar en ny era i hans solokarriär och har väckt stor förväntan bland fans över hela världen.

Ett kreativt Samarbete bakom “Selfish”

“Selfish” är resultatet av ett kreativt samarbete mellan Justin Timberlake och framstående musikskapare. Låtskrivare som Louis Bell, känd för sitt arbete med artister som Taylor Swift och Post Malone, Cirkut som arbetat med Maroon 5 och The Weeknd, samt Theron Thomas och Amy Allen bidrar till låtens unika sound.

Produktionen är hand om Timberlake själv, tillsammans med Louis Bell och Cirkut. Musikvideon till “Selfish” är regisserad av Bradley J. Calder, som tidigare arbetat med artister som SZA och Tinashe.

Här är den officiella videon för Selfish av Justin Timberlake:

Justin Timberlake på Saturday Night Live

För att ytterligare sätta fart på lanseringen av “Selfish”, gästade Timberlake det populära tv-programmet Saturday Night Live den 27 januari. Programmet den kvällen leddes av skådespelaren Dakota Johnson.

Om Justin Timberlake

Justin Timberlake är en artist som spänner över flera genrer och har under sin karriär sålt över 54 miljoner album och 63 miljoner singlar globalt. Som frontman för *NSYNC har han sålt ytterligare 70 miljoner skivor.

Han har vunnit tio GRAMMY Awards inom pop, dance och R&B, och hans framgångsrika soloalbum inkluderar ”Man of the Woods”, ”The 20/20 Experience”, ”FutureSex/LoveSounds” och ”Justified”. Justin har också samarbetat med Jay-Z, och hans arbete på “Saturday Night Live” har belönats med fyra Emmy Awards.

På filmduken har han bland annat lånat ut sin röst till DreamWorks’ animerade fenomen TROLLS, inklusive den tredje filmen, 2023’s TROLLS BAND TOGETHER. Hans hitlåt ”Can’t Stop the Feeling!” från TROLLS nominerades till “Bästa Originalsång” vid Oscarsgalan 2017.

More from Benny Sjölind
SmartaSaker presenterar ny digital presentgenerator som gör det enklare att välja julklappar
SmartaSaker har nyligen lanserat sin senaste innovation: en digital presentgenerator. Denna interaktiva...
Read More
0 replies on “Justin Timberlake återvänder med nya singeln “Selfish” och nya albumet “Everything I Thought It Was””