B.Baby släpper singeln “Growth” tillsammans med brittiska rapparen Nino Uptown – lyssna på den här!

B.Baby släpper singeln "Growth" tillsammans med brittiska rapparen Nino Uptown - lyssna på den här!

Den svenska musikscenen får nytt blod genom B.Baby, en artist känd för sin unika stil av melodisk drillmusik och inspirerande texter. Den 23 februari markerar ett nytt steg i hans karriär med lanseringen av singeln “Growth,” ett samarbete med den brittiska rapparen Nino Uptown. “Growth” behandlar teman kring uthållighet och personlig utveckling, med en kraftfull kombination av sång och rap som förmedlar både artisternas känslor och livshistorier.

Ett samarbete fött ur gemensam respekt

B.Baby x Nino Uptown

B.Baby uttrycker sin entusiasm över samarbetet: “Att arbeta med Nino Uptown har varit en målsättning länge, och att nu kunna dela ‘Growth’ känns fantastiskt. Vi har även skapat en musikvideo i London som vi hoppas kommer att uppskattas av vår publik.”

Nino Uptown delar denna entusiasm och belyser den naturliga processen bakom deras möte och samarbete: “Vi fann varandra genom vår gemensamma uppskattning för varandras musik på sociala medier och började utbyta låtar. ‘Growth’ kändes direkt som en hit när jag skrev refrängen, och B.Baby kompletterade med en stark vers.”

Musikvideo med internationell uppmärksamhet

Den officiella musikvideon för “Growth” har premiär på GRM Daily, en ledande internationell musikplattform, vilket ytterligare understryker singelns globala appeal. Videon, regisserad av Viktor Skarbäck, som tidigare arbetat med namn som C.Gambino och Asme, är en produktion av DOPEST och förväntas bli en visuell fest för ögat.

Internationell framgång och framtid

B.Baby artist och sångare

2023 var ett framgångsrikt år för B.Baby, med en stark närvaro på den svenska topplistan och en framgångsrik remix i Finland. Hans samarbete med den finska rapparen Sexmane på låten “Hjärta” nådde topp 10 i Finland, vilket bevisar hans förmåga att korsa kulturella gränser med sitt universella sound.

Nino Uptown reflekterar över sin musikaliska filosofi: “Varje låt jag släpper representerar ett kapitel i mitt liv. ‘Growth’ sammanfattar min resa, med dess utmaningar och triumfer, och min strävan efter personlig utveckling.”

Den 23 februari välkomnar musikvärlden “Growth,” en låt som symboliserar mer än bara en musikalisk samverkan. Det är en berättelse om uthållighet, samarbete och den eviga strävan efter att växa som individ.

Lyssna på nya singeln “Growth” av B.Baby och Nino Uptown här:

More from Benny Sjölind
Samsung lanserar Galaxy Buds3-serien av öronsnäckor med Avancerad AI-teknik
På det senaste Galaxy Unpacked-eventet i Paris igår presenterade Samsung sin nya...
Read More
0 replies on “B.Baby släpper singeln “Growth” tillsammans med brittiska rapparen Nino Uptown – lyssna på den här!”