Nandini Jungle och Go Active Travel Presenterar Exklusiv Yogaresa till Bali

bästa yogaresor 2024

Nandini Jungle by Hanging Gardens, känt för sin exklusiva atmosfär i Balis djungel, har ingått ett samarbete med den svenska researrangören Go Active Travel. Detta unika partnerskap har resulterat i en skräddarsydd yogaresa som är inriktad på svenska resenärer, planerad att äga rum i november 2024.

Denna resa är utformad för att ge deltagarna en möjlighet att uppleva yoga i en av världens mest orörda naturområden.

Yoga i hjärtat av Balis natur

bästa yogaresor 2024 Bali

Deltagarna kommer att få njuta av ett intensivt schema med yogaklasser under ledning av erfarna instruktörer, omgivna av den frodiga balinesiska djungeln och den betagande skönheten hos Nandini Jungle.

Denna kombination av yoga och natur erbjuder en sällsynt chans att uppleva både fysisk och mental återhämtning i en omgivning som är både lugnande och inspirerande.

Läs också: Svenskägda Nandini Jungle by Hanging Gardens öppnar Balis största lyxsvit

En resort som kompletterar Yogans helande kraft

yoga Bali 2024

Magnus Falk, den svenska ägaren av Nandini Jungle by Hanging Gardens, uttrycker sin entusiasm över samarbetet med Go Active Travel. Han betonar att resorten är en idealisk plats som kombinerar lugn, lyx och naturlig skönhet, vilket förstärker yogans helande egenskaper.

Resorten ser fram emot att erbjuda en minnesvärd upplevelse för alla deltagare.

Resan: En helhetsupplevelse av Yoga och Balinesisk kultur

bästa yogaresor 2024

Denna unika resa, som startar från Stockholm i november, inkluderar sju nätter i lyxiga villor, kompletta med måltider och dagliga yoga-sessioner i djungeln.

Det finns även planerade kulturella utflykter och tillfällen att utforska Balis naturliga skönhet. Hemresan är schemalagd till den 17 november.

Go Active Travel: Hälsa och kultur i fokus

Charlotte Fredriksson, projektledare på Go Active Travel, delar sin glädje över att kunna erbjuda denna unika resa. Hon betonar att resan kombinerar det bästa av vad Bali har att erbjuda, med ett starkt fokus på hälsa, välbefinnande och kulturella upplevelser.

Det är en perfekt möjlighet för deltagarna att återansluta med sig själva och naturen.

Mer information och bokningar

För mer information om denna extraordinära yogaresa och för att boka din plats, kan intresserade besöka Go Active Travels webbplats direkt på Go Active Travel.

Om Nandini Jungle by Hanging Gardens

Nandini Jungle by Hanging Gardens är en världsberömd resort som erbjuder en unik upplevelse av lyx och avskildhet i hjärtat av den balinesiska djungeln, och är den perfekta platsen för en återhämtningsresa fokuserad på yoga och personligt välbefinnande.

More from Benny Sjölind
Julklappstipset för hemmakocken – Gjutjärnsgrytor från Le Creuset
Här kommer ett utmärkt tips på julklappar för hemmakocken – gjutjärnsgrytor från...
Read More
0 replies on “Nandini Jungle och Go Active Travel Presenterar Exklusiv Yogaresa till Bali”