SodaStream lanserar E-DUO, den nya generationens kolsyremaskin

sodastream duo ny kolsyremaskin

SodaStream, det populära varumärket för kolsyrat vatten, har precis lanserat sin mest avancerade kolsyrare hittills, E-DUO. E-DUO är en del av SodaStreams premium SodaStream Collection och erbjuder några spännande funktioner som skiljer den från konkurrenterna.

Det som gör E-DUO speciell är att det är den första automatiska kolsyreberedaren som fungerar med både glasflaskor och SodaStreams återanvändbara, diskmaskinsäkra och BPA-fria plastflaskor. Detta är goda nyheter för dem som föredrar glasflaskor men också vill ha bekvämligheten med plastflaskor.

sodastream eduo nya generationen

Mats Ajpe, marknadschef på SodaStream Nordics kommenterar nyheten:

“Med E-DUO kan vi erbjuda våra kunder en fantastisk drickupplevelse tack vare möjligheten att karbonisera vatten i både glas- och plastflaskor samtidigt som maskinen har en modern och elegant design. Med den nya generationens karbonator kan du njuta av mousserande vatten samtidigt som du gör ett bättre val för dig själv och planeten.”

E-DUO har en elegant och modern design med en kombination av matta och blanka ytor, blåtonade LED-knappar och metalldetaljer. Den automatiska flaskhållaren i rostfritt stål är en trevlig detalj, och den kompakta storleken gör den lätt att förvara under köksskåp eller på hyllor.

Med One-Touch-tekniken kan användaren välja mellan tre olika nivåer av vattenkolsyra, vilket garanterar ett perfekt resultat varje gång. Dessutom har E-DUO Quick Connect, en patenterad teknik som gör det enkelt att sätta in flaskor.

SodaStreams E-DUO utsågs nyligen till Consumers’ Choice Product i det prestigefyllda Kitchen Innovation Awards 2023 för sin användarvänlighet, produktfördelar, design och hållbarhet.

E-DUO kommer att finnas tillgänglig i “Dark Grey” från och med mars 2023 hos Clas Ohlson, Power och sodastream.se. Karbonatorn levereras med en BPA-fri 1 liters diskmaskinsäker och återanvändbar plastflaska av 1 liter, samt en 1 liters diskmaskinsäker glasflaska av 1 liter.

[lasso ref=”amzn-sodastream-e-duo-elektrisk-vattenbubblor-med-co2-cylinder-glasflaska-och-2-x-1-l-diskmaskinssaker-plastflaska-hojd-44-cm-farg-titan” id=”2471″ link_id=”1622″]

Läs mer: Bästa återanvändbara vattenflaskor

More from Benny Sjölind
Adidas presenterar Manchester Uniteds nya hemmatröja som hyllar stadens industriella arv
Adidas och Manchester United har lanserat sin hemmatröja för fotbollssäsongen 2023/24, ett...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *