Roborock presenterar S7 MaxV Ultra – nästa generations robotrengöring

nya produkter robotrengöring

Roborock, skapare av ultraintelligenta hemrobotar som är utformade för att förenkla livet, presenterade igår på CES (Consumer Electronics Show) 2022 sitt nyaste flaggskepp, Roborock S7 MaxV Ultra. Den har ett nytt intelligent dockningssystem och drivs av Roborocks mest avancerade teknik hittills för att ge en överlägsen rengöring med ännu större bekvämlighet.

I linje med företagets fokus på att ge fler människor bekvämlighet vid rengöring har Roborock också tillkännagivit lanseringen av sin nya Q-serie, ett mellanklasserbjudande som kombinerar beprövade funktioner bakom den prisbelönta S-serien med bekvämlighet med automatisk tömning.

Roborock S7 MaxV Ultra presenteras: nya standarder för robotrengöring.

nya robotrengöringsmaskiner för hemmet 2022

Kompatibilitet med Roborocks nya Empty Wash Fill Dock innebär minskat manuellt underhåll för kunderna. Moppen skrubbas automatiskt under och efter rengöringssessioner, vilket säkerställer att S7 MaxV Ultra är redo för nästa körning. Dockan rengör sig själv under tvätt av moppen också, vilket gör att den hålls väl underhållen. En automatisk påfyllningsfunktion gör att S7 MaxV Ultra kan moppa upp till 300 kvm, 50 % mer än sina föregångare, medan en dammsäck rymmer upp till 7 veckors damm.

Introduktion av ReactiveAI 2.0 system för undvikande av hinder

S7 MaxV Ultra drivs av en kombination av en RGB-kamera, 3D-strukturerat ljus och en helt ny neuronal bearbetningsenhet, och känner igen föremål i sin väg mer exakt och anpassar sig snabbt för att städa runt dem, oavsett ljusförhållanden. Den känner igen och positionerar möbler i appen, vilket gör att användarna kan starta en snabb rengöring runt matbord eller soffor med ett enkelt tryck på en ikon i appen.

Den identifierar till och med rum ända ner till deras unika golvmaterial och rekommenderar idealiska rengöringsmönster som sugkraft och skrubbarintensitet. S7 MaxV Ultra är certifierad av TUV Rheinland för sina säkerhetsstandarder för cybersäkerhet.

Med hyllade VibraRise® Mopping Tech

S7 MaxV Ultra är utformad för oavbrutna rengöringssessioner och har Roborocks hyllade VibraRise®-teknik, en kombination av sonisk moppning med en automatisk mopplyftning som är utformad för att övergå smidigt över kontrasterande ytor, samtidigt som den ger effektiva högintensiva skrubbningar för att ta itu med ytlig smuts.

I kombination med en maximal sugeffekt på 5100pa ger S7 MaxV Ultra en djupare rengöring för kunderna.

Roborock Q-serien: Gör självtömning till en viktig del av robotrengöringen

Roborock Q-serien är ett nydesignat mellanklassortiment som kombinerar självtömningsteknik med beprövade funktioner som först introducerades på företagets flaggskepp S-serien. Roborock kommer först att presentera Roborock Q7 Max tillsammans med en ny dockningsstation, Auto Empty Dock Pure, under andra kvartalet.

De nya dockningssystemen bygger på företagets första automatiska tomdockning som nyligen utsågs till en 2022 CES Innovation Award Honoree för sin bekvämlighet och uppfinningsrikedom.

S7 MaxV Ultra kommer att kunna köpas på Amazon för ett rekommenderat pris på 1399,99 dollar.

More from Benny Sjölind
Den snabbt växande trenden med Urban Gardening – Här är produkterna du behöver!
Urban gardening har blivit en populär trend under de senaste åren, och...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *