Tineco presenterar världens första smarta mattrengörare på CES 2022

världens första smarta mattrengörare

Tineco, en pionjär inom golvvård och smarta hushållsapparater, presenterar nu världens första smarta matt- och klädselrengörare – CARPET ONE – på CES 2022 i Las Vegas, som äger rum mellan den 5 och 7 januari. Tinecos nyaste serie mattrengörare, som är inriktad på att producera innovativ teknik som gör vardagliga hushållsapparater enklare än någonsin att använda, markerar varumärkets expansion i kategorin och kompletterar portföljen av rengöringslösningar för golvvård i hemmet.

Tineco CARPET ONE Smart Carpet and Upholstery Cleaner, som är utformad för att ge professionella mattrengöringsresultat, är en lättanvänd, tekniskt utrustad apparat som vägleder användaren genom rengöringsprocessen. Förutom mattrengöring har enheten en extra slang och ett verktyg för fläckborttagning för att rengöra stoppning, trappor och andra svåråtkomliga områden.

CARPET ONE Smart Carpet and Upholstery Cleaner ger 130AW ultimat sugkraft och en motoreffekt på 1300W. Ytterligare funktioner, som saknar motstycke på marknaden, inkluderar:

  • HeatedWash-teknik: En unik värmepanel säkerställer att vattentemperaturen förblir konstant hög under hela rengöringscykeln.
  • PowerDry-teknik: Genom att trycka på en knapp sugs vattenrester kraftfullt ut från ytorna och varm luft blåses kontinuerligt till mattan, vilket drastiskt förkortar torktiden till 30 minuter eller mindre.
  • DrynessMeter: En fuktighetssensor upptäcker fukt i realtid och visar torrhetsnivån genom en “DrynessMeter” på LED-skärmen.

I likhet med alla modeller i Tineco ONE-serien är CARPET ONE utrustad med märkets egenutvecklade iLoop™ Smart Sensor Technology som upptäcker kladd och automatiskt tillämpar valfri sugkraft samt vattenvolym för en effektiv rengöring. LED-displayen meddelar användarna när ytan verkligen är ren eftersom iLoop™-ringen övergår från rött när den är smutsig till blått när den är helt tvättad.

I serien ingår även CARPET ONE PRO, utrustad med en avancerad LCD-skärm som visar levande animationer, och iCARPET, en funktionell men lika kraftfull mattrengörare.

Läs mer om Tineco på https://tineco.com/.

More from Benny Sjölind
Adidas presenterar Predator 24: Omdefinierar spelet med en blandning av arv och innovation
Adidas har lanserat Predator 24, det senaste tillskottet i sin uppskattade Predator-serie,...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *