Dyson lanserar WashG1 – Företagets första dedikerade våtgolvsrengörare

Dyson lanserar WashG1: företagets första dedikerade våtgolvsrengörare

Dyson har nyligen presenterat sin senaste innovation inom golvvårdsteknologi – Dyson WashG1, företagets första dedikerade våtgolvsrengörare. Denna nya enhet är utformad för att hantera både våt och torr smuts samtidigt, vilket resulterar i en helt hygienisk rengöring av hårda golv i större utrymmen. Med en färskvattentank på 1 liter kan Dyson WashG1 täcka golvytor upp till 290 m², vilket gör den perfekt för större hem och kontor.

Dyson WashG1 är utrustad med högabsorberande mikrofiberfilamentrullar som roterar åt motsatta håll för att effektivt avlägsna spill, smuts och ingrodda fläckar i ett enda svep. Den nya separationsteknologin delar upp våt och torr smuts direkt vid källan, vilket säkerställer en hygienisk avfallshantering.

“De flesta dammsuger regelbundet, men våtrengöring är också viktigt för att få bort ingrodd smuts,” säger Charlie Park, vice VD för Dysons teknologiska avdelning. “Dyson WashG1 är vår första dedikerade våtmaskin som rengör hårda golv både effektivt och hygieniskt.”

Dyson WashG1 – Banbrytande rengöringsteknik

Dyson lanserar WashG1: företagets första dedikerade våtgolvsrengörare

Dysons ingenjörer har utvecklat en maskin med två separata rullar som roterar i motsatta riktningar. En pulsdriven pump justerar exakt mängden vatten som tillförs rullarna via 26 vätskepunkter. Varje rulle är täckt med mikrofiber som har 64 800 filament per cm², vilket garanterar att både vätska och torr smuts absorberas effektivt.

Den unika separationsteknologin säkerställer att smuts och skräp hanteras hygieniskt. Smutsigt vatten sugs upp från rullarna och filtreras genom ett nät för att separera smuts och skräp. Smutsvattnet samlas i en separat tank, vilket gör det enkelt att tömma utan att röra vid smutsen.

Läs också: Dyson CleanTrace revolutionerar städningen med innovation inom förstärkt verklighet

Användarvänlig och effektiv

Dyson lanserar WashG1: företagets första dedikerade våtgolvsrengörare

Dyson WashG1 är designad för att vara lätt att använda. Rullarna täcker hela munstyckets bredd för att nå in i hörn, och två motorer snurrar rullarna i motsatta riktningar för att rengöra effektivt åt båda håll. Maskinens hjul och låga höjd gör det enkelt att manövrera även under möbler.

En annan nyhet är den anpassade vätsketillförseln som låter användaren justera mängden vatten baserat på golvtyp och preferenser. Det finns tre inställningar för vätskenivå och en separat boost mode-knapp för att hantera envis smuts och fläckar.

Tillgänglighet och Pris

Dyson lanserar WashG1: företagets första dedikerade våtgolvsrengörare

Dyson WashG1 kommer att lanseras senare i år och kommer att kosta 7,990 SEK. Produkten kan köpas direkt från Dyson och erbjuder en avancerad lösning för dem som söker en effektiv och hygienisk golvrengörare.

Läs också: Dyson V15s Detect Submarine: Rolls-Royce bland sladdlösa dammsugare

More from Benny Sjölind
Svenska Flowlife har lanserat två unika produkter som ger dig massage med infraröd värme
Ett av marknadens mest innovativa märken bland återhämtningsprodukter just nu är Flowlife....
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *