Litecoin stiger 8% efter mobila uppgraderingar

Litecoin

Litecoin stiger 8% bakom mobila uppgraderingar, acceptans av regleringsråvaror. Litecoin har utmärkt sig genom att uppvisa en ökning på 8%, vilket ger ett värde på 107 USD per mynt, tack vare mobiluppgraderingar och myndighetsgodkännande som en råvara.

Litecoins (LTC) prisökning markerar den som den enda topp 15-kryptovalutan efter marknadsvärde för att uppleva tillväxt idag enligt CoinMarketCap, vilket avsevärt överträffar sina marknadsmotsvarigheter.

LTC_1D_graph_coinmarketcap.png

Kryptovalutor är mycket volatila oreglerade investeringsobjekt. Inget EU-investerarskydd. Du kan förlora ditt kapital på aktier, ETF:er och råvaror. *Bitpanda Aktier är kontrakt som replikerar en underliggande aktie eller ETF.

Till Litecoins senaste framgång har Commodity Futures Trading Commission (CFTC) officiellt klassificerat både Ethereum (ETH) och LTC som råvaror i spåren av sina rättsliga förfaranden mot KuCoin.

Klassificeringen understryker inte bara Litecoins betydelse i det digitala tillgångsutrymmet utan ligger också i linje med Coinbase Institutional som har meddelat noteringen av Litecoin Futures på sin plattform, vilket avsevärt ökar investerarnas förtroende för LTC.

Litecoins senaste utveckling, uppgraderingar

Litecoins senaste uppdatering, Core v0.21.3, släpptes i slutet av mars, vilket kan ha bidragit till dagens prisrörelse.

“I den här uppdateringen fokuserade vi på att påskynda MWEB-adoption, genom att göra det enklare än någonsin att komma åt MWEB via mobila plånböcker”, säger Litecoin i ett pressmeddelande från den 29 mars.

MWEB, eller MimbleWimble Extension Blocks, introducerar ett valfritt sekretesslager för transaktioner, vilket förbättrar Litecoins fungibilitet och skalbarhet.

Uppdateringen beskriver implementeringen av LIP006 och dess serverkomponent i Litecoin Core, och förklarar rollen för fullständiga noder inom Litecoin Network, som validerar transaktioner och block, vilket upprätthåller nätverkets decentraliserade integritet.

“Att köra en fullständig nod är så enkelt som att hitta en dator med över 160 GB ledigt diskutrymme som kan köras kontinuerligt”, heter det i pressmeddelandet.

Litecoin Foundation har meddelat att man planerar att introducera mobila plånböcker med fullt stöd för MWEB-transaktioner senare i år. Litecoin syftar till att bli en av de mest fungibla digitala valutorna som finns tillgängliga, vilket stärker dess position i kryptovalutans ekosystem.

Uppdateringen nämner också pågående samarbeten med tredjepartspartners för att utöka MWEB-stödet, vilket belyser Litecoins åtagande att förbättra användarnas integritet och nätverksskalbarhet.

Tags from the story
More from Benny Sjölind
Följ de här tipsen för att förbättra din karriärutveckling
Oavsett om du är anställd eller företagare är det bra att ha...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *