Den animerade ikonen Betty Boop tar sina första steg in i Metaverse

Betty Boop Metaverse NFT

Betty Boop-fans förenas när en av de mest populära figurerna i underhållningshistorien Boop-oop-a-Doop går in i metaverset.

Fleischer Studios, Inc. som äger den klassiska karaktären, den ledande varumärkeslicensieringsbyrån Global Icons, LLC, och XLABEL, konsultföretaget för varumärken på web 3, har gått samman för att lansera ”Boop & Frens”, en exklusiv NFT-kollektion som fokuserar på att sammanföra Betty Boops världsomspännande fansamfund.

Kollektionen är en hyllning till karaktären som länge har varit en global symbol för oberoende, vänlighet, stil och universell acceptans.

NFT-kollektionen är första gången Betty Boop kommer in i den digitala konstvärlden på web 3. Det kommer att släppas 8888 unika NFT:er med Betty Boop i kläder och accessoarer från Digital Fashion, som hon såg i sina klassiska tecknade filmer, och designade av MYAMI Studio, som är känt för att skapa digitalt högklassigt mode som kan bäras och bytas i virtuella verkligheter. Den officiella NFT-kollektionen myntas den 09 augusti 2022, som är känd som den officiella Betty Boop-dagen och årsdagen av Bettys filmdebut 1930.

Genom att fira den animerade mästaren för självbestämmande och ambassadör för goodwill och glädje kommer ”Boop & Frens” NFT:erna att erbjuda innehavarna en mångsidig användbarhet. Från tillgång till virtuella wearables till unika upplevelser för fans i metaverset.

Vi är mycket glada över att se Betty Boop ta steget in i metaverset, där gemenskap och samhörighet är hörnstenen i internets nästa fas, säger Mark Fleischer, ordförande för Fleischer Studios, Inc. och sonson till Max Fleischer, skaparen av Betty Boop.

Betty Boop NFT-kollektionen har skapats med stöd av ett antal metaverse-gemenskaper, och fler partnerskap med skapare kommer att tillkännages via gemenskapens officiella Discord Boop & Frens.

Varje samarbete är i linje med Betty Boops kärnvärden och förhoppningar om ett öppet metaversum, inte bara tekniskt utan även kulturellt, och utvecklar planer på att skapa en pågående mötesplats och en livescen som virtuellt hyllar underhållare, konstnärer och musiker från alla hörn av metaversummet med Betty själv som värd.

För fullständig information om lanseringen, gå med i ”Boop & Frens”-gemenskapen på Discord på https://discord.gg/boopandfrens, eller besök https://nft.bettyboop.com.

Läs mer: Ny parfym från Victoria’s Secret

Written By
More from Redaktionen
Samsung lanserar Galaxy Z Flip5 och Galaxy Z Fold5 – Framtiden för vikbara smartphones
Samsung Electronics har officiellt lanserat sin femte generation av Galaxy Foldables: Galaxy...
Read More