Hublot inför avancerad kryptoteknik i sin lyxklocka Big Bang Unico

Hublot Big Bang Unico Ledger

Det schweiziska klockföretaget Hublot meddelar nu att man lanserar en Big Bang Unico i 50 exemplar i begränsad upplaga med en Ledger Nano X-kryptoplånedel.

Nu introducerar det schweiziska klockföretaget Big Bang Unico Ledger, en banbrytande klocka som skapats i samarbete med Ledger, världens ledande och säkraste plattform för krypto och digitala tillgångar, som redan har 4 miljoner kunder världen över som litar på den. Klockan förenar avancerad kryptoteknik och traditionellt klockhantverk.

Det finns tre centrala delar i Big Bang Unico Ledger-paketet: klockan, en Ledger Nano X-kryptoplånbok i begränsad upplaga och en speciell klockbox i safir.

Klockan är baserad på Big Bang, som har en 42 mm stor svart keramikhölje och ett skeletoniserat automatiskt kronografiskt in-house urverk. Det mest slående är klockans kontrastrika gyllene bezel, gjuten i massivt “Electrum”, en naturlig guld- och silverlegering som användes av lydiska och grekiska samhällen omkring 625-600 f.Kr. för att prägla de tidigaste kända mynten. För klockan har Hublots FoU-avdelning utvecklat en speciell rostfri version av legeringen med en 50/50-mix av guld och silver. Det latinska Bitcoin-mottot “Vires in Numeris”, eller styrka i siffror, är stämplat sex gånger i ramens yttre kant. Tillsammans fångar dessa teman andan hos världens äldsta och nyaste valuta. Baksidan är graverad med Ledger-logotypen och numret för den begränsade upplagan på 50 exemplar.

Tillsammans med klockan förpackas Ledger & Hublot Nano X, en kryptonyckel i begränsad upplaga som endast kommer att finnas tillgänglig tillsammans med klockan. Nano X är Ledgers signaturplånbok för digitala tillgångar, en marknadsledande Bluetooth-aktiverad hårdvara för att säkert kryptera, säkra, hantera och öka dina kryptotillgångar. Nano X är färdigställd i matt svart och dekorerad med både Ledger- och Hublot-logotyper.

Dessa kommer att levereras i en speciell presentationsbox gjord av en transparent rökt svart safir som valts för att illustrera öppenheten och säkerheten hos blockchain och decentraliserade valutor. Fodralet är också en ironisk referens till den solida, en gång ogenomträngliga karaktären hos traditionella valv och kassaskåp, som inte har någon funktion när det gäller digitala tillgångar.

Hublot Big Bang Unico Ledger kommer att gå till historien som en game-changer – det första armbandsur som smälter samman fint urmakeri och högklassig kryptoteknik på ett perfekt sätt. Först, unikt, annorlunda.

More from Benny Sjölind
IsaDora presenterar “No Compromise” – En ny makeup-duo för en perfekt hy
IsaDora tar steget framåt inom skönhetsindustrin med lanseringen av sin senaste produkt,...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *