SHAPING NEW TOMORROW har lanserat ny sommarkollektion

snygga herrkläder sommar 2023

Med sommarens intåg är det många som letar efter nya sommarplagg och just nu är herrmodet väldigt intressant av flera orsaker. Inte minst tack vare att vi nu ser allt fler plagg med innovativa tyger och ökad bekvämlighet. Ett företag som tar detta koncept till sin spets är svenska Shaping New Tomorrow som snabbt blev populära när de implementerade stretchtyger i klassiska herrplagg som kostymer och chinos. Nu har de också lanserat sin sommarkollektion för 2023.

Att det funnits en stor längtan efter mer lättburna plagg inom klassiskt herrmode råder det ingen tvekan om. Bland klassiska sommarplagg som linnekostymer har problemet alltid varit att de lätt blir skrynkliga och att de inte har något inbyggd stretch.

Snygga och praktiska linnekavajer till sommaren 2023

Det har Shaping New Tomorrow ändrat på när man lanserat en linnekavaj och byxor i tyget Tech-Linen som liknar linne men som känns mjukare mot huden. Kavajen är också okonstruerad, vilket gör att du enkelt får till en äkta italiensk stil i sommarvärmen.

Det tekniska materialet ger dig komplett rörelsefrihet och gör så att du kan känna dig stilig, sval och bekväm under varma sommarkvällar eller -dagar. Denna linnekavaj med tillhörande byxor finns också i en stilig mörkblå färg.

Snygga overshirts i linne sommaren 2023

Ett annat måste i herrgarderoben sommaren 2023 är en overshirt i linne. I sommarkollektionen hos Shaping New Tomorrow hittar du tre jordiga färger av overshirts i Tech-Linen. Perfekt om du önskar mångsidiga plagg som du kan kombinera i oändlighet och som håller i flera säsonger.

Snygga linneshorts för herr 2023

Ett annat eftertraktad herrplagg för sommaren är linneshorts, som även de finns i Tech-Linen tyget. Dessa har, liksom de längre modellerna av linenbyxorna, ett stiligt midjeband med band för att knyta runt midjan. En av våra absoluta favoriter bland linneshorts för män sommaren 2023!

Andra produkter i sommarkollektionen

Bland övriga intressanta tillskott i sommarkollektionen hos Shaping New Tomorrow märks även solglasögon och badshorts. Produkter som är nya hos märket. Solglasögonen är speciellt intressanta och innovativa eftersom de är gjorda av plantbaserat acetat som är 100% biologiskt nedbrytbart.

De har också en klassisk och tidlös design som passar alla ansiktsformer. Dessa finns både med rundade och rektangulära bågar.

Håll även utkik efter de kortärmade bowlingskjortorna och pikéerna med öppen krage, som båda ger en härligt nostalgisk känsla och tar oss tillbaka till 1930-talets gyllene årtionde inom herrmodet.

[lasso ref=”shapingnewtomorrow” id=”2555″ link_id=”1981″]
More from Benny Sjölind
Space Perspective avslöjar ny prototyp av kapseln Spaceship Neptune
Space Perspective, känt som det första företaget att erbjuda en koldioxidneutral rymdfärd,...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *