Garmin lanserar fēnix®7 Pro-serien – Smartwatches för optimal prestanda och äventyr

Garmin fenix 7 pro

Garmin, en ledande tillverkare av smarta sportklockor, presenterar idag den nya fēnix 7 Pro-serien. Dessa premium smartwatches är utrustade med GPS för multisport och solenergiladdning, vilket hjälper användare att prestera på topp oavsett om de tränar eller är ute på äventyr. Med avancerade insikter, förbättrade kartmöjligheter och kontinuerlig övervakning av hälsa och välmående, är fēnix 7 Pro-serien den ultimata partnern för sportentusiaster.

Dessutom har varje modell en inbyggd LED-ficklampa och solenergiladdning som ger upp till 37 dagars batteritid i smartwatchläge och upp till 139 dagar i expeditionsläge.

[lasso ref=”webhallen-2″ id=”2564″ link_id=”1993″]

Nya funktioner i fēnix 7 Pro-serien

nya Garmin Fenix 7 Pro
  1. Inbyggd LED-ficklampa: Alla modeller i serien är utrustade med en inbyggd LED-ficklampa som kommer till nytta vid träning i mörker. Flera ljusstyrkenivåer och en röd säkerhetslampa förbättrar din beredskap under nattliga aktiviteter.
  2. Nästa generations MIP-display: Den förbättrade MIP-displayen erbjuder tydligare pixlar, förbättrat bakgrundsljus och solenergi, vilket gör det enklare att läsa av smartklockan både inomhus och utomhus. Den anpassar sig också automatiskt till olika ljusförhållanden utan att kompromissa med solenergiladdningen.
  3. Förbättrad pulsmätare: Den nya fēnix 7 Pro-serien är utrustad med förbättrade optiska sensorer och sportspecifika algoritmer för att ge mer exakta prestationsmätningar över ett bredare utbud av aktiviteter. Detta ger användaren en bättre förståelse för hur kroppen svarar på träning.
  4. Uthållighetspoäng: En ny funktion i fēnix 7 Pro-serien är möjligheten att mäta din förmåga att upprätthålla långvarig ansträngning. Genom att analysera faktorer som träningsmängd och värden som VO2 max ger uthållighetspoängen dig en ökad förståelse för din totala uthållighet.
  5. Backpoäng: Denna funktion mäter din nuvarande förmåga att springa i uppförsbackar och utvärderar dina framsteg över tid baserat på din VO2 max och träningshistorik. Backpoängen ger dig värdefulla insikter för att förbättra dina prestationer i backträning.
  6. Förbättrade kartfunktioner: fēnix 7 Pro-serien erbjuder ett brett utbud av kartfunktioner för utomhusentusiaster. Med förinlagda TopoActive-kartor från hela världen och tillgång till premium kartmaterial som satellitbilder och förbättrade TOPO-kartor kan användare enkelt navigera i utmanande terräng. Dessutom ger SkiView™-kartor information om över 2 000 förinlagda skidorter och CourseView Maps erbjuder fullfärgskartor för över 43 000 golfbanor runt om i världen.
[lasso ref=”dropbox-2″ id=”2571″ link_id=”1994″]

Bättre prestanda och navigering

funktioner Garmin fenix 7 pro

fēnix 7 Pro-serien erbjuder en mängd olika aktivitetsprofiler för att hantera alla typer av utmaningar, från vandring och mountainbike till styrketräning och mer. Med avancerade träningsverktyg, som förbättras ytterligare i den nya serien, får användare dagliga värden för sin träningsberedskap och insikter som hjälper dem att optimera sina prestationer.

Med funktioner som PacePro™ och ClimbPro får användare anpassade tempoguidningar och realtidsinformation om stigningar under träningen. Dessutom ger fēnix 7 Pro-serien insikter om uthållighet och löpkraft för att förbättra prestationen och undvika överbelastning.

För att underlätta träning inför lopp ger den inbyggda tävlingswidgeten användare träningsråd, personliga föreslagna träningspass och förutsägelser om slutförandetid baserat på banans utformning, väder och tidigare prestationer. Garmin Connect integreras sömlöst med klockan och ger föreslagna dagliga träningspass som anpassas efter varje löp- eller cykeltur.

Utöver förbättrad prestanda erbjuder fēnix 7 Pro-serien pålitlig navigation för alla äventyr. Med SatIQ™-teknologi och multi-GNSS får användare överlägsen positionsnoggrannhet även i utmanande områden samtidigt som batteritiden optimeras.

Oavsett om du vill utforska vildmarken eller spela golf på nya banor, har fēnix 7 Pro-serien de nödvändiga kartfunktionerna. Med Trendline™ popularity routing får användare förslag på populära rundor i området och kan enkelt synkronisera valda rundor från Garmin Connect till sin smartwatch.

En smartwatch för alla tillfällen

Garmin Fenix 7 pro ny Garmin-klocka 2023

Med flera veckors batteritid och solenergiladdning behöver användare inte oroa sig för att ladda sin fēnix 7 Pro-klocka. Det är möjligt att ha på sig klockan dygnet runt för att få kontinuerliga insikter om hälsa och välmående, inklusive pulsoximetri, Body Battery™ energinivåer, avancerad sömnregistrering och sleep score. Användare kan dra nytta av funktioner som Jet Lag Adviser för att minimera jet lag-effekter under resor.

Klockan kan också vara ansluten till en kompatibel smartphone för att få aviseringar och använda säkerhetsfunktioner som Händelsedetektering, Assistans och LiveTrack för ökad trygghet under träning. Betalningar kan enkelt göras med hjälp av Garmin Pay™ och användare kan lyssna på sina favoritlåtar från Spotify, Deezer eller Amazon Music direkt från klockan.

Utöver sin prestanda och funktionalitet är fēnix 7 Pro-serien också robust och tålig. Varje modell har en display med solenergiladdning, responsiv touchskärm, traditionella knappar och en hållbar boett i fiberförstärkt polymer med stålinfattning och bakre skydd. Dessa smarta sportklockor har genomgått rigorösa tester enligt amerikansk militär standard för värme, stötar och vattentålighet.

fēnix 7 Pro-serien finns i olika modeller och storlekar, inklusive fēnix 7S Pro (42mm), fēnix 7 Pro (47mm) och fēnix 7X Pro (51mm), med möjlighet att välja mellan standardmodell och Sapphire Editions. Det rekommenderade cirkapriset börjar på 9 999 kr.

[lasso ref=”garmin-fenix-7s-pro-solar” id=”2573″ link_id=”1995″]
More from Benny Sjölind
Haupt Lakrits har lanserat världens dyraste lakrits
En lakrits berikad med vit Alba-truffel, iransk beluga kaviar och japanskt havssalt...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *