Nu finns Butchers & Bicycles elcyklar i Sverige!

Bästa elcyklar med låda och tre hjul 2023

Svenska Eltra Store släpper nu ett nytt varumärke i form av danska Butchers & Bicycles Copenhagen. Detta är ett märke att hålla ögonen på för dig som letar efter bästa elcyklar med låda och tre hjul 2023.

Butchers & Bicycles grundades med drömmen att få familjer över hela världen att spendera mer kvalitetstid med varandra. Med praktiska elcyklar för enkla och trevliga cykelturer där man kan ha fullt fokus på det som är viktigt.

Läs mer: Coolaste elcykel 2023

Elcykel med låda och tre hjul

MK1-E Gen. 3 finns i två modeller, Vario och Automatic. De har båda samma patenterade BUILT TO TILT™-teknik som gör elcykeln säker och lätt att köra, utan att behöva oroa sig för att cykeln tippar över. Lastboxen på framdelen finns med eller utan genomskinlig frontdörr.

Drivenhet

Drivenheten på MK1-E Gen. 3 är utrustad med The Performance Line CX Gen4 som har ett vridmoment på upp till 85 Nm som ger en en mer kraftfull och naturlig körning. 

Det finns också ett nytt Tour+-läge som ger den perfekta mängden stöd hela tiden för en naturlig och energibesparande körupplevelse.

Display

Den lilla displayen har många egenskaper. Du kan ansluta Kiox-skärmen med Bluetooth och använda smartphoneappen eBike Connect för en interaktiv cykelupplevelse. Det nya styrsystemet möjliggör många personliga funktioner för en mer insiktsfull cykling.

Ramdesign

MK1-E Gen. 3 är konstruerad med ett kortare övre rör som förbättrar den totala körupplevelsen för förare av alla storlekar. Den 8 cm kortare ramen gör att användarna kan sitta mer upprätt och känna sig mer i kontroll när de är i farten.

Bredare bakdäck

MK1-E Gen. 3 har uppgraderats med ett bredare bakre lastdäck. Det bredare däcket ger bättre stabilitet, särskilt vid transport av tunga laster i lådan.

Supernova lampor

Alla behöver ljus när de kör i mörker. Därför har Supernova-lamporna gjorts till en standardintegration och de monteras på alla MK1-E Gen. 3-elcyklar.

Om dig som är på jakt efter bästa elcyklar med låda och tre hjul ett detta ett självklart val om du vill ha bästa möjliga kvalitet. Priset på elcykeln ligger på 81 990 kronor för Vario och 84 990 kronor för Automatic och du hittar dem hos Eltrastore.se.

More from Benny Sjölind
TV som ser ut som en tavla – Här är de bästa modellerna
En oerhört populär modell av TV 2024 är en TV som ser...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *