Bästa nya plattång 2024 – Här är modellen som vunnit många skönhetspriser runtom i världen

bästa nya plattång 2024

När GHD lanserade sin plattång Platinum+ 2018 beskrevs som som världens första smarta plattång. Detta är företagets flaggskeppsmodell och senare har en ny stilig modell lanserats med lysande recensioner. Detta är vårt val som bästa nya plattång 2024.

När du väljer plattång finns det en del saker att tänka på. Längre ner har vi samlat våra bästa tips.

Bästa nya plattång 2024 – GDH Platinum+

bästa nya plattång 2024

GDH Platinum+ har vunnit många https://click.adrecord.com/?c=151562&p=1260&url=https://eltrastore.se/products/mate-x-sterling-mosshttps://click.adrecord.com/?c=151562&p=1260&url=https://eltrastore.se/products/mate-x-sterling-mossutmärkelser i skönhetstävlingar de senaste åren, eller “Beauty Awards” som de allmänt refereras till. Det är inte endast en av de stiligaste plattängerna på marknaden. Den har också många smarta funktioner:

  • Ultra-zone-teknik: Den här plattången är utrustad med ultra-zone-teknik för överlägsen styling och plattor som kontrollerar värmefördelningen 250 gånger per sekund för att hålla en jämn värmedistribution.
  • Passar alla hårtyper: Du får samma vackra hår som i salonger oavsett hårtyp eller hårlängd tack vare avancerade, rörliga plattor.
  • Unikt gångjärn: Ett unikt gångjärn ger dig ultimat stylingkontroll och runda hylsan låter dig skapa fritt böljande vågor, raka stilar eller spänstiga lockar.
  • Automatisk avstängningsfunktion: Ghd platinum+ stylern erbjuder också en automatisk avstängningsfunktion och den stängs av automatiskt efter 30 minuter. Den har även universalspänning som ger samma hög prestanda var du än är i världen.

Att tänka på när du väljer plattång

Det finns flera faktorer att ta hänsyn till när du köper en plattång. Genom att ta dig tid att ta hänsyn till dessa finns bättre förutsättningar att du välja den plattång som är perfekt för din hårtyp och dina stylingbehov. Här är fem av de viktigaste faktorerna att tänka på:

  1. Temperaturinställningar: Det är viktigt att välja en modell som gör att du kan justera temperaturinställningarna på plattången efter din specifika hårtyp och önskade stylingresultat. Olika hårtyper kräver olika värmenivåer, från tunt och fint hår som behöver låga temperaturer till tjockt grovt hår som kräver högre värmeinställningar.
  2. Plattor: Keramik är det idealiska materialet för plattor eftersom det fördelar värmen jämnare än andra material som metall eller plast. Dessutom skadar det inte det yttre skyddande skiktet på ditt hår som andra material gör, så det är det skonsammaste valet för hårplattning.
  3. Funktioner: Många plattångar har ytterligare funktioner som LCD-display, digital temperaturkontroll och böjda plattor som hjälper till att locka håret istället för att räta ut det. Tänk på vilka funktioner du vill ha mest när du väljer din plattång.
  4. Storlek: Storleken på plattången är inte bara en fråga om bekvämlighet, den påverkar också hur bra du kan styla ditt hår. Välj en modell med bredare plattor om du har långt hår, eller en modell med smala plattor om du har kortare hår.
  5. Kvalitet: En plattång av bra kvalitet håller längre och ger bättre resultat än vad billigare modeller gör. Leta efter modeller som har en bra garanti och är tillverkade av hållbara material.

Läs mer: Bästa nya rakapparat

More from Benny Sjölind
En nylanserad NFT-musikplattform som belönar oberoende artister
Jamify, som lanserades i veckan, visar audio-NFT:er som skapats via RelayX-plattformen där...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *