Coolaste nya elcykeln 2023 – uppdaterad elcykel från Super73 är här!

coolaste nya elcykel 2022

Super73 är en av de coolaste elcyklarna på marknaden just nu. Inspirationen har hämtats från mindre varianter av motorcyklar från de motorcyklar som tillverkades i Södra Kalifornien på 1970-talet. Med en unik design och nostalgisk känsla har det nya fordonet revolutionerat elcykelindustrin. Nu är en ny uppdaterad version av Z-serien från Super73 här!

Super73 kommer från Irvine, Kalifornien i USA och har byggt upp ett stort community med lojala kunder i USA och även i Sverige har märket nu blivit populärt. Det är Eltra som är den officiella återförsäljaren av Super73 i Sverige och ger oss möjligheten att uppleva en elcykel som är olik alla tidigare elcyklar på marknaden.

Coolaste nya elcykeln 2023

Super73 har flera olika varianter av elcyklar och elmotorcyklar i sitt utbud, men det är speciellt Z-serien som rönt uppmärksamhet som den perfekta modellen för stadskörning och pendling.

I denna serie finns modellerna ZG, ZX och Z som alla har en Smart Display som gör det möjligt att koppla mobilen till Super73’s app för att kontrollera din cykel direkt i mobilen.Om du vill ha en elcykel som sticker ut från mängden är Super73 det rätta fordonet för dig!

Läs mer: Bästa portabla elmotorer till cyklar 2022

Super73-ZX uppdaterad elcykel i Z-serien

coolaste nya elcykel 2022

Super73-ZX är det senaste tillskottet i Z-serien och kan nu förbeställas för leverans 1:a juli. Denna har en ännu lättare aluminiumram än tidigare modeller och dessutom ett nytt större löstagbart batteri. Även sätet har en ny design med en mer upprätt körposition för bättre ergonomi.

cool ny elcykel 2022

Detta anses vara en av Super73’s mest bekväma elcyklar och här får du även plats för en medpassagerare tack vare det rymliga sätet.. Cyklarna i ZX-serien har en maxhastighet på 25km/h. Det finns också fyra olika pedalassistanslägen som underlättar körningen. Med Super73-ZX kan du ta dig mellan 40-80km beroende på vilket läge du kör med. 

Med Super73-ZX går att köra på 160 olika sätt med, vilket ger dig möjlighet till att göra åkningen mer rolig och äventyrlig. Med ett 615Wh batteri och fyra pedalassistanslägen underlättas cyklingen och du behöver inte anstränga dig för att trampa fram.

Elcykeln är kompatibel med Bluetooth och går att koppla till Super73´s app så att du kan hålla koll och styra din körning i mobilen.

Super73-ZG – budgetelcykel i extrem stil

bästa nya elcykel 2022

Super73-ZG är även den snart tillgänglig för alla svenskar och kan nu förbeställas för leverans 1:a juli. Denna elcykel har en något lägre prislapp än Super73-ZX, men har ändå många imponerande egenskaper.

Den har ett justerbart styre och hastighetsalternativ i tre olika nivåer och är därmed anpassad för alla åkare. Super73-ZG passar den som letar efter en budgetelcykel i extrem stil eller den som vill ha en enkel och rolig åktur runt stan.

bästa nya elcykel 2022

Elcykeln har batteriet inbyggt i sadeln för att minimera risken för att batteriet blir stulet. Cykeln har en normal räckvidd på 20-32km men orkar assistera upp till 45km om den körs i eco-mode.

Läs mer: Klassiska herrcyklar och damcyklar sommaren 2022

Skrivet av
Mer från Redaktionen
Icebug presenterar sommarens skönaste löparsko 
Luftig, väldämpad och tillverkad med lågt klimatavtryck. Det är några av egenskaperna...
Läs mer
Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *