Bästa nya barnvagn i lyxklassen 2023

bästa barnvagn i lyxklassen 2023

Letar efter det allra bästa som finns på marknaden för barnvagnar? Då har vi en intressant nyhet för dig! Nu finns nämligen Emmaljungas lyxmodell av barnvagnar ut på marknaden, i form av NXT90 De Luxe. Det är definitivt bästa nya barnvagn i lyxklassen 2023.

Bästa nya barnvagn i lyxklassen 2023

Varje detalj i Emmaljunga NXT90 De Luxe är handgjord med extra kärlek. För det första har vi ett Paketet innehåller ett elegant och högblankt Silverchassi med brunt handtag och släta svarta däck.

Denna chassidesign är ny för 2023 och kommer endast att säljas i paket till Emmaljungas De Luxe vagnar. Till paketet medföljer också en De Luxe Liggdel, en De Luxe ERGO Sittdel och ett Myggnät som kan fästas i suffletten. 

Tillverkad i Sverige

NXT90 är tillverkad i Sverige med miljövänliga material. Det är en stabil och rymlig barnvagn som är utrustad med fyra punkteringsfria hjul och justerbar fjädring. Detta ger en jämn och bekväm körning även på de mest krävande underlagen. 

Nytt för just modellår 2023 är också den förbättrade och mycket avancerade framhjulsfjädringen. Tillsammans med en generösa dämpning baktill är Emmaljunga NXT90 optimalt utrustad för den tuffaste av terräng.

Ergonomiskt handtag

Det ergonomiska handtaget kommer i konstläder som kan justeras med teleskop- samt knäledshandtag, något som gör barnvagnen bekväm även för föräldrarna.

Framhjulen är svängbara och kan vid behov låsas. Undertill finns en korg med plats för alla de ting du kan tänkas behöva ute på en promenad. Det är bara att fälla ihop chassit platt för att få tillgång till förvaringen och denna kan fällas ihop med endast en hand. En inbyggd transportspärr klickar i automatiskt vid hopfällning.

Tillverkad med hänsyn till miljön

Allt material hos Emmaljungas barnvagnar testas kontinuerligt av ackrediterade laboratorier, något som gör valet av dessa barnvagnar till ett säkert alternativ för dig och ditt barn.

Till och med de punkteringsfria hjulen är tillverkade av Ecco Solight. Detta är ett miljövänligt material som är 100% återvinningsbart och som inte innehåller några PAH eller ftalater och har ett naturligt antibakteriellt skydd.

Emmaljungas garantiperiod är hela 5 år för denna barnvagn.

Läs mer: Snyggaste barnvagnar 2023

Written By
More from Klara Vindal
El Tesoro™ Mundial Collection: The Laphroaig® Edition – spännande kombination av tequila och whisky
El Tesoro de Don Felipe® Tequila och Master Distiller Carlos Camarena presenterar...
Read More