Philips Projection presenterar Philips Screeneo U5

ny projektor från philips

Philips Projection lanserar Philips Screeneo U5, en Ultra Short Throw True 4K UHD-laserprojektor som ger en hisnande visuell upplevelse på 381 cm (150 tum) från endast 42 cm (16,5 tum) avstånd.

Som en fortsättning på framgången med Screeneo U4 UST-projektorn ger företaget nästa utveckling av Screeneo-programmet med Screeneo U5.

Läs mer: Bästa UST-projektor 2023

Philips Screeneo U5, nästa utveckling inom 4K-laserprojektion med ultrakort räckvidd

philips screeneo U5 ny utc-projektor

Philips Screeneo U5 gör det möjligt för användare att se filmer och annat i True 4K UHD-skärpa, full av fina detaljer som kan gå förlorade vid lägre upplösningar. Du kan ställa Screeneo U5 på bordsskivan, tv-hyllan eller sovrumsgarderoben för att njuta av dina favorit-tv-program, sport och spel mer än någonsin.

Med ett förhållande på 0,21, det bästa på marknaden, ger Screeneo U5-projektorn en enorm skärmstorlek på 305 cm (120″) när den placeras bara 28 cm (11 tum) från väggen eller projektionsytan och upp till 381 cm (150″).

Screeneo U5 är konstruerad med full Android TV 11-upplevelse, Chromecast och Google Assistant. Starta det senaste avsnittet, fortsätt där du slutade eller växla till ett nytt program. Hitta även musik, spel och videor musik, spel och YouTube-videor direkt från din anpassningsbara startskärm.

UST-projektor med exakt färgprecision och otrolig kontrast

Med exakt färgprecision och otrolig kontrast på ett skärmutrymme på max 150 tum visar Screeneo U5 bilder som är kompatibla med REC709, Dolby Vision, HDR10 och HLG, vilket säkerställer otroliga färgåtergivningsprestanda på upp till 12 bit, och användarna kan njuta av uppslukande 3D-innehåll från sin Blu-ray-spelare.

Den senaste FlowMotionTM 4 kompletterar ramarna så att videor kan visas med högre bildfrekvens. Den här tekniken känner automatiskt igen dynamiska bilder och ser till att de rörelser du ser är flytande och smidiga, särskilt i snabba bilder som sport- eller actionfilmer.

Integrerad Texas Instrument DLP-biografteknik ger dramatisk hemmabiovisning med levande bilder, djup kontrast och en ljus bild i alla förhållanden. Tillsammans med laserljuskällan med 2 200 ANSI lumen visar rika och levande färger i upp till 25 000 timmar, och med UST-tekniken drabbas du inte längre av kastande skuggor när du går genom rummet, vilket säkerställer att du får en oavbruten bild.

Kraftfullt ljudsystem

Screeneo U5 innehåller ett kraftfullt ljudsystem för ett dramatiskt och fantastiskt rumsfyllande ljud för att dyka in i dina filmer. Screeneo U5 är utrustad med 2,2 kanaler, 20 watt och en dedikerad DSP och ger dig ett toppmodernt ljud för att fullborda True 4K-upplevelsen med Dolby Atmos och DTS HD.

Anslut alla dina favoritenheter via 2x HDMI (som smartphone, surfplatta, bärbar dator eller spelkonsol) och spela upp alla dina videor, bilder och ljudfiler från en USB, tack vare den inbyggda multimediaspelaren. Det finns även Bluetooth 5.1, Dual Wi-Fi, 2x USB-A, SPDIF och Jack 3.5 för att ansluta externa högtalare. RS-232-porten möjliggör hemmabio- och hemautomationssystem.

Philips Screeneo U5 levereras med internationella laddare och fjärrkontroll och är tillgänglig redan nu. Det återstår dock att se när den når svenska återförsäljare.

Läs mer: Bästa projektor för mobil 2023

More from Benny Sjölind
Sommarnyheter från CandyKing: Åtta nya godisbitar
Inför sommaren lanserar CandyKing åtta nya lösgodisbitar, med en kombination av fruktiga...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *