Mumin Arabia lanserar sommarkollektionen 2024: En hyllning till säsongens glädje

arabia mumin sommarkollektion 2024

Mumin Arabia lanserar snart sommarkollektionen 2024, med en ny uppsättning av Summer Seasonals bordsservis tillsammans med en ny serie strandtextilier och uppdaterade tumlarillustrationer.

Dessa produkter är designade för att förhöja utomhusupplevelser och kommer att finnas tillgängliga globalt från och med den 8 maj 2024, perfekt för alla som gillar att spendera tid vid havet, i trädgården eller bara slappa i ett sommarhus.

Kollektionen Berry Season: Fångar essensen av sommaren

arabia muminmuggar sommarkollektion 2024

Årets tema för Summer Seasonals-kollektionen, “Berry Season”, är inspirerat av mumintrollens kärlek till sommarens rikedomar. Kollektionen har mjuka nyanser av salvia, lila och persika, som påminner om lata sommareftermiddagar i svala trädgårdsskuggor.

Illustrationerna visar hur muminfamiljen gör cider och sylt av säsongens röda och svarta vinbär – en blinkning till deras oändliga kärlek till syltfyllda pannkakor. Bilderna är kreativt anpassade från Tove Janssons serier “Muminmammans piga” (1956) och “Den samvetsgranna mumin” (1958), skapade av Mumin Arabias begåvade in-house designteam.

Läs också: Lykos muminkollektion våren 2024

Nya Mumin glasmuggar sommaren 2024

arabia mumin sommarkollektion 2024 glas

I sommar uppdaterar Mumin Arabia sitt sortiment av glasmuggar med livfulla nya scener av mumintrollen som njuter av utomhusaktiviteter. Dessa glas är i linje med motiven i tidigare Summer Seasonal-kollektioner, såsom “Going on Vacation” och “Garden Party”, vilket gör dem till ett harmoniskt tillägg till alla befintliga kollektioner.

Glasen är designade för att passa i både vuxna och barns händer, vilket gör dem mångsidiga för vardagsbruk eller speciella tillfällen.

Strandtextilier från Mumin 2024

arabia mumin sommarkollektion 2024

Mumin Arabias senaste strandtkollektion introducerar en stor rutig strandhandduk i frotté med Snorkfröken uppslukad av en sommarläsning, perfekt för strandhäng eller för att svepa in sig efter simturen.

Kollektionen innehåller också en lätt och mycket absorberande muminhandduk för hamam, dekorerad med fransar och perfekt för olika användningsområden – från en picknickfilt till en elegant sarong. Den föreställer Mumintrollet och Snorkfröken i en bärmosande scen, som speglar den säsongsbetonade servisdesignen.

Utöver handdukar erbjuder kollektionen ponchos och strandväskor i mjuk bomullsvelour som gör det bekvämt och smidigt för strandgästerna. Ponchos med huva för blåsiga dagar pryds av bilder på Mumintrollet och Muminpappan som tar sig en simtur, vilket gör dem perfekta för barn som håller sig aktiva på stranden.

Arabia Mumins sommarkollektion 2024 lanseringsdatum

Alla dessa nya produkter från Mumin Arabia kommer att finnas tillgängliga från 8 maj 2024 i officiella Muminbutiker och utvalda återförsäljare, vilket säkerställer att fans över hela världen kan ta del av en Mumin-inspirerad sommar.

Tags from the story
,
More from Benny Sjölind
Four Seasons inleder en ambitiös global expansion och förbättrar lyxupplevelsen
Four Seasons, världsberömt för sina lyxhotell, inleder en strategisk expansion och förstärkning...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *