Nordisk charm möter kosmetik i Lykos senaste Mumin-kollektion för våren 2024

Mumin x By Lyko-kollektion våren 2024

Lyko presenterar nu sina senaste tillägg till det Mumin-inspirerade skönhetssortimentet med två nya kit för våren 2024. Dessa kit, som finns tillgängliga från och med den 22 april i Lykos butiker och online, fångar essensen av en Mumindalens vår, med älskade karaktärer från Tove Janssons berömda romaner och serier.

Den senaste lanseringen inkluderar “Adventures By The Sea” hemmakit och “Under The Apple Tree” spa kit, båda inspirerade av de pittoreska scenerna i Mumindalen. Hemmakitet, som presenteras i en ljusgrön färgskala, innehåller en handtvätt, handkräm och ett doftljus.

Mumin x By Lyko-kollektion våren 2024

Spa-kitet, i en livfull gul färg, innehåller en duschgel, kroppssufflé och kroppsskrubb, allt i en trendig gul toalettväska i frotté.

Varje kit har en unik doftblandning av frisk bergamott, jasminblomma och havsnoter, utformad för att framkalla vårens fräschör. Förpackningen, som föreställer Mumintrollet, Muminmamman, Snorkfröken och Lilla My vid havet, fungerar också som en presentförpackning av hög kvalitet som kan återanvändas.

Mumin x By Lyko-kollektion våren 2024

Tidigare Mumin x By Lyko-kollektioner

Mumin-produktserien lanserades i september 2023 med två hemmakit och ett ljusset. Dessa produkter hade dofter av grönt te, citrus och vita blommor och innehöll karaktärer som Mumintrollet, Snorkfröken och Lilla My.

Vinterutgåvan, som släpptes i slutet av oktober 2023, innehöll ett hemmakit och tre spakit med mintdoft, förstärkt med tredubbla oljor och E-vitamin.

Tillgänglighet och nostalgi

Lykos kollektioner med Mumin-tema syftar inte bara till att förbättra de dagliga skönhetsrutinerna utan också till att ge en känsla av nostalgi och charm från Mumindalens värld. Dessa produkter finns nu tillgängliga i Lykos butiker i hela Norden och kan köpas online, med vissa artiklar från de första utgåvorna fortfarande i lager.

Tags from the story
,
More from Benny Sjölind
Bose presenterar SoundLink Max: Den ultimata bärbara högtalaren
Nu inleds ett nytt kapitel för Bose som förstärker sin välkända SoundLink-serie...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *